torsdag 19 september 2013

Mat, mat, maaaaaat!

Eftersom jag bestämt mig för att inte äta något på kvällarna (jaaaa, det är en av mina laster jag har) efter ett visst klockslag är jag nu så vråååååålhungrigsugen på allt som finns har jag bestämt mig för att gå och lägga mig så fort jag känner att suget sätter in. Risk finns väl att jag tuggar lite på kudden eller boken jag läser. Fast att tugga på boken är nog ingen risk för den är så tråkig att klockorna stannar och att titta på när färg torkar skulle kännas som ett "tjohooo vad kul". Boken ja! Illusionen om Gud (Richard Dawkins). Om att Gud inte finns. Ateism. Ingen bladvändare precis men intressant på sitt eget alldeles lilla egna sätt.

Skulle ni inte se mitt lilla inlägg nu, torsdag kväll, utan i morgon (någon gång när blogger bestämmer sig för att uppdatera min blogg) så önskar jag er alla en mycket trevlig fredag.
Det tänker jag ha!


Pöss på er.

6 kommentarer:

Ezter sa...

Gud vilken tråkig bok! Ha en trevlig fredag du också!

Vero sa...

Tack och bock! Ska ha en trevlig fredag. Och jag kan säga att jag gick och la mig lika hungrig/sugen på ALLT som du gjorde. Nu idag kan jag ju ta allt det där men av någon konstig anledning är jag inte sugen längre. :/

Singelmamman sa...

Ha en alldeles särdeles fin fredag och ät något gott idag. Kram

Shamrock sa...

Varför är det så gott att smaska i sig onödig föda på kvällarna - det har jag oxå funderat på

Susanne sa...

Ha en underbar fredag-

Fru Venus sa...

Nu pluppade du upp hos mig!? :-)
Jag dricker bara te på kvällarna, stora baljor, funkar faktiskt. Helgkram!