måndag 23 september 2013

Men vad ska jag skriva då???

...att det är måndag? Det vet ju alla.

...att det är hummerfiskepremiär behöver jag inte tala om för det vet väl ALLA!? Nej, vi fiskar inte men vi äter gärna.

...att bilen, på Torp Köpcentrums parkering idag, vägrade starta och att det poppade upp ett för mig nytt meddelande "någonting...bla bla bla...startspärr... någonting mer...bla bla bla...försök igen" i bilens meddelandefönster. Inte så himla kul men bilen samarbetade och startade i alla fall. Efter ett par försök. Jag blev skittrött rent ut sagt.

...att yngsta tydligen svalt en (hållare som sitter på en tand och håller sin del av bågen) del av sin tandställning men inte märkt det. Tandläkaren märkte det. Hurra för det!

...att vi har frivisning av c more´s hela utbud av sportkanaler och att maken jublade och gjorde hoppsasteg (liten lätt överdrift men ändå...) när han upptäckte det. Jag jublade not so much.

...att jag nu har käkat upp resten av lördagens smågodis och att det är alldeles för sent på kvällen för att göra det. Nu känner jag mig sockerspeeeeeedad och är förbannad på mig själv att jag inte kunde låta bli.

Nu ska jag ta en sväng med dammsugaren framför teven där maken tittar på fotboll.
Nääääää.
Skoja bara.
Jag ska gurgla mig med whiskey för jag har ont i halsen. Igen. Such fun!

Pöss på er.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Klart jag kände till att det är hummerfiskepremiär! Vet väl alla.
Inte.
Min dag har varit mer som att vandra i sirap.

Ezter sa...

Jag visste faktiskt det med hummerpremiär. Enbart för att jag för en gångs skull såg nyheterna igår. Jag har också ont i halsen :(

Anki sa...

Jag visste, jag visste!! :-D men det är ju bara för att jag numera bor "där det händer". En söt liten förskoleklass var och lade i sin första hummertina när jag satt på bryggan igår - som den 88-årige herrn sa som jag pratade med "de måste ju lära sig att fiska hummer då de bor och växer upp här"!
Charmigt!

Hoppas du får en bra dag!
Kram

Fru Venus sa...

Jag hörde det på radion och kände ännu en gång, Guuuud vad jag skulle vilja äta färsk hummer nån gång! Det där att dammsuga framför tv:n, kör på det! ;-)