tisdag 27 september 2011

Hastigt.

Så beskriver jag gårdagen.
Hastigt vaknade jag av två skällande hundar på utsidan sovrummsfönsret kl. 06.00 och jag måste säga att arbetsdagen försvann ganska hastigt för att vara en måndag. Jag hastade hem efter en hastig fika med grabbarna på jobbet. I all hast hade dom köpt toscatårta och det ville jag verkligen inte missa. Det blev hastfika!
Hastigt skulle jag till optikern och samtidigt hastigt hämta upp äldsta i det ymniga och hastigt fallande regnet vid bussen. Hastade vidare för hastig upphämtning av äldstas, numera virusfria, dator hos lokala databutiken/doktorn. Hastigt hem till yngsta som hastigt kom på att hon i all hast blev hastigt sugen på muffins och hastade ihop en sats som hon hastigt fick slängt in i ugnen. Hastigt uppenbarade sig en överbelamrad diskbänk med disk och en hastigt mer än överfylld men än dock välbalanserad sophink som i all hast fick bäras ut av yngsta. Hon hastade ut i det ännu ymningt hastigt
fallande regnet. Hastigt blev vi hungrig och kom, i all hast, på att pannkakor hade varit gott. Det hade då hastats så mycket att det i all hast hade glömts bort att köpa mjölk men när det ändå redan hade hastats så mycket så hastade jag hastigt ner och köpte mjölk. I all hast ska jag tillägga.
Efter en hastig måltid med hastiga armrörelser av äldsta blev resultatet hastigt rinnande utspillt vatten ur hastigt tillputtat glas. Heja! Heja! sas hastigt och hetsigt av den mer än hastigt trötta mamman. Hastigt fick äldsta torka köksbord för att förhindra att vattnet blev till ett hastigt rinnande vattenfall ner över bordskanten och hastigt ut på golvet.
Hoppsan! tänkte jag när jag hastigt kom på att det skulle läsas bloggar och gärna kommenteras också fast då inte så hastigt. Risk finns då att, man i all hast, inte riktigt läser rätt när det hastläs. Hastiga kommentarer blir sällan bra och genomtänkta.
Näää...hastigt gick luften ur och jag haaaastade inte så fasligt längre utan mer haaasaaade fram till soffan där jag satt resten av kvällen.
Idag ska jag inte hasta...jag ska hasa.
Pöss på er.

10 kommentarer:

Madlar sa...

Nej, man ska inte utsätta sig för allt för många hastdagar i sträck. Perfekt med en efterföljande hasdag.

Singelmamman sa...

:-) Vilken underbar text! Jag känner hur hastigt dagen var. Ha en skön, något mer hasig dag idag. Kram

Lippe sa...

Ett bra val att hasa efter att ha hastat!!
Hasta la vista!

Renée sa...

Lilla gumman, tror du hastigt ska tänka på att inte hasta mer i hela ditt liv!!!

desperat hemmafru sa...

Dagsens fyndigaste och hastigaste text. Blev stressad bara av att läsa den!

Maria sa...

Jag blev oxå lite uppjagad av att läsa ditt inlägg och jag trodde att jag var van vid att hasta ;)

Hasa nu inte hastigt idag - hasa lugnt!!

~ ♥ en6barnsmamma ♥ ~ sa...

Kan vara en fin ide att hasa efter allt hastande ;)
Kramiz och hoppas dagen blir/är lugn.

Småländskan sa...

Tur jag är snabbläsare! Helt otroligt bra text!

Anonym sa...

Underbar text!!
Kram Sess

Annica sa...

phew, nu är jag alldeles andfådd.. ;-)