torsdag 18 augusti 2011

Jag städar...åh, hå..

...jag städar högt i det blå!
Hörde ni hur fint jag sjön? Prova med "Volare...". Bara att lyssna. Det var i alla fall den melodin. Med sång så kan det ju gå lättare att göra tråksaker har jag hört.
Tyvärr funkade städnigen inte så himla bra ändå, trots skönsång, för när maken tyckte att vi skulle dricka kaffe var jag inte sen att släppa dammtrasan (där jag stod) för att greppa kaffekoppen i stället. Placera lilla rumpan i soffan och sedan...ja...sedan fick komatröttheten ett redigt grepp om mig så ni förstår att jag får göra resten i morgon om ingen gör det under natten...förstås!
PS. Detta inlägg är skrivet på yngstas dator och hennes webbläsare gillar inte blogger så det är knappt jag ser vad jag skrivit och än mindre kan redigera då delar av verktygen i menyraden inte vill visa sig. Skulle bara säga det. DS.
Pöss på er

6 kommentarer:

Mallan sa...

Men du skrev ju helt perfekt från dotterns dator :-) Och städningen kan vänta, den går ingenstans och ingen tar den ifrån dig ;-)

Caja: sa...

Ja ha...fler som sjunger i sitt inlägg idag ;-)

Rump eller ännu hellre ryggläge i soffan är myyycket trevligare än snabeldraksarbete!!

Fru Venus sa...

Det är säkert kvar imorgon. Jag undrar om någon av tonåringarna dammsugit upp blomjorden hemma i vardagsrummet.....? HA HA HA, vilket skämt va! :-)))

Ingrid sa...

Husvasken kan du gjøre i morgen!
Og eg har heller ingen erfaring med at husarbeid går lettere med musikk... Det er like ille uansett. :) Ha ein fin kveld!

Anonym sa...

Vad spännande att se om någon städat åt dig i natt, men då får du väl en smärre chock antar jag så det är väl tur om någon inte gjort det...

Gafflan sa...

Tant Björn:
Det var inte städat när jag vaknade! *besviken Gaffla :(*