lördag 28 maj 2011

Lördag...so far.

Min dag har gått i slappandets tecken...eller nä bara lite. Jag har "hjälpt" maken organisera hans lilla fest i vår sjöbod. Det bjuds inte på mat utan mera snacks och andra tilltugg och jag förstår inte hur jävla svårt det kan vara att välja ölkorv eller smak på chips!! Jag menar bara ta något!! Så skulle det kollas än det ena än det andra och naturligtvis kan han inte göra det själv utan att jag måste vara med. Sa jag förresten att han är över 50 år?!
Döttrarna och jag ska ha myskväll och vi har laddat med choklad, chips och glass vilket passar utmärkt för vädret är grått, regnigt och blåsigt.

Nytt ämne:
Jag funderar på att polisanmäla en av vårt samhälles alkoholister för rattfylla. ALLTSÅ personen ramlade ut ur sin bil på efter att denne parkerat på Konsums parkering nu i kväll. Sedan var det knappt att människan kunde gå in till butiken. JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG. Tragiskt egentligen men...VA FAN!!! Livsfarlig att möta i trafiken och jag ser personen i bil nästan varje dag och nu undrar jag om människan kör rattfull varje dag!?

Nytt ämne.
Babyfoot provade jag för ett tag sedan och när hela proceduren var klar, efter en dryg vecka, kan jag inte säga annat än att det var flänggrejer för mina fötter. Alltså HELT superlena fötter fick jag inte för en del lite hårdare partier på hälarna blev jag inte av med men i övrigt har jag inte behövt fotfila var och varannan dag och knappt behövt smörja in fossingarna. DET tycker jag är bra. Kommer att köpa det igen i alla fall.

Pöss på er.

12 kommentarer:

Monica sa...

Tycker absolut att du ska polisanmäla. Tänk bara vad som kan hända!
Och du jag har också provat det där Babyfoot en gång (köpte det jättebilligt i Ullared) och det var så jäkla bra, alltså för en gångs skull ljuger inte reklamen. Nästa gång jag var i Ullared fanns det naturligtvis inte, Snopet,va!

Singelmamman sa...

Håller med. Polisanmäl absolut! Det där Babyfoot låter bra, ska jag nog också prova.

Fru Venus sa...

ANMÄL! Nästa gång kanske han kör över nån av dina tjejer.... Måste absolut prova Babyfoot. Tror du det funkar även på andra ställen? Idag avnjöts sill och nypotatis med rökta fisken, mums! :-) Fotar gärna fler klänningar om dotra vill! KRAM

Ezter sa...

Håller med! Anmäl! Sådana måste stoppas innan nåt händer!

Smulan sa...

Polisanmäl! Inget att fundera över. Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Mannen din reder sig, han är nog bara lite beroende av dig! Man kan lätt bli det, ser du!

Och jag tycker absolut du ska tala med polisen om den där bilisten. Det är fullkomligen oförlåtligt att köra rattfull.

Och tack för rapporten om Baby Foot, sådana får det bli för mig också!

Trevlig afton på dig i regnet och blåsten!
Agneta kramar

Knasterfaster sa...

Anmäl rattfylleristen för hans skull, för din skull för allas skull! Det är du skyldig att göra!
Läste om doktorsfiskar idag. De finns på en del skönhetssalonger. Man får sätta ned fötterna i ett akvarium med sådana där fiskar och så äter de upp alla döda hudceller! Det kittlas bara lite stod det.

Anonym sa...

Vi har en i vårat samhälle som vi hela tiden trodde körde berusad. Han och hans morsa sitter och super och hans morsa har kört ihjäl en som rattfull... Polisen tog honom 11 gånger under en kort period och ALLA gångerna klarade han sig! Hur fasen är det möjligt? Anmäl honom gärna, polisen behöver ju få veta att han finns på kartan så att säga... /Vimsiga mamman...

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tyckte väl att vinden viskade en skåååål!
Natti natti!

p.s. fast just nu ösregnar det hos oss, är du säker på att du inte fick lite för mycket vin...?...d.s.

Shamrock sa...

Det ska du absolut göra. Det finns ett speciellt nummer för rattfylla där de även ser till att personen får vård (om personen själv vill).

Malla sa...

Men han vill ju ha dina tips på allt det där med snacks för att du är bäst! :D
Och jag tycker du ska polisanmäla den där människan, innan ngt hemskt händer!

Åsa Hellberg sa...

Ja, anmäl för tusan!