söndag 1 maj 2011

Baby Foot.

Hur går det egentligen med dom babylena fötterna jag packade in i någon sorts inpackning från Asien.
Tja...
...inte var det som att vakna upp en morgon i tron att det bara var att dra av sig en gammal strumpa. Nä, det var det inte. Snarare så ser mina fötter ut som om dom drabbats av någon hemsk sjukdom. Jättetorra och skinnet ramlade/ramlar bara av i små flagor men så är ju inte mina fötter som några andra fötter utan dom är alltid torra. Jag har fått "hjälpa" till med fotbad och skrubbande MEN under alla små flagor av skinn har det faktiskt kommit fram nya lenare fötter. Mina problemområden som t ex torra hälar är fortfarande just torra hälar men inte lika torra om ni förstår vad jag menar. Nu är processen inte riktigt klar än men så här långt är jag nöjd med resultatet
Om det var värt dom dryga 200 kr det kostade och om jag ska göra om det?
Ja.
PS. Man kan köpa Baby Foot i Lifebutiker eller andra hälsokostbutiker. Jag beställde från en nätbutik som heter bodystore.com för dom var slut på Life. DS.
Pöss på er.

16 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det låter kanonbra. Proceduren är inte riktigt klar skriver du, alltså är det nåt mer fötterna ska igenom, får vi rapport om det också, tro!
Jag ska genast gå in på hemsidan och köpa, har funderat på att gå till pedikyrist ffg i mitt liv men jag vill kunna fixa fötterna själv och det här verkar vara ett bra sätt!
Tack för rapporten.
Och solen skiner på oss!
Kram från anre sia
Agneta

Smulan sa...

Låter superbra! Jag ska minsann beställa baby foot :)

Shamrock sa...

Haha. Jag trodde att BabyFoot var den där apan som hade försvunnit i Danmark. Där ser man så fel man kan ha

Petra sa...

Nog värt att testa.
Kram

I min värld sa...

Låter kanon det där, jag har ju också köpt men inte kommit till skott än. Tänkte roa mig ikväll när jag ändå är ensam hemma :-)

Krakelsprakel sa...

Måste jag prova...

Anna sa...

Va bra de låter, ska kika på de :)
Kram

Monica sa...

Hoppas fötterna är lena till vi ska göra våran "roadtrip"...
Vill ju inte ha en "Tina Törner" med skrovliga hälar... ;D

PÖSS

Stina sa...

Låter toppen ju!! Jag gjorde en sån behandling i Thailand, kostade 50-spänn ;-) Om jag skulle göra om det? JA ;-) men tills dess kanske jag ska prova samma som dig! tack för tipset! Tack för kommentarerna hos mig under min semester. Kram

Fru Venus sa...

Fan. Nu ska man hitta nån som levererar hit också! Jag vill att mina hälar ska fjälla och flagna, lättare att smörja in torrisarna då. Majkram, snart IRL :-)

Ezter sa...

Det låter bra det där :)

Peatreek sa...

Jag har testat det där Baby Foot. Köpte det för typ halva priset i Ullared. Och själv har jag precis samma problem som dig, dvs torra hälar.
Jag upplevde att det inte kändes någon skillnad direkt men att under dom kommande dagarna så flagnade det torra av och fötterna blev så goa.

Malla sa...

Haha, jag tänkte det var ngn såndär avgjutning man kan göra på babyfötter :)

Tove Kungsholmen sa...

Nu har du fixat nya kunder! :D

Melinda sa...

Kanske skulle ta och testa jag med.. Har problem med torra hälar som spricker..

Fru Gårman sa...

Jag är glad i mina fötter som aldrig haft en torr fläck eller förhårdnad. Men värka, det kan dom.