Orsaken till min bubbliga bullriga mage that is.
Jag har intensivkosumerat kål i olika former den senaste veckan. Blomkål, brysselkål och broccoli kan ju få vilken mage som helst att mullra. Ovan på kålen, som lök på laxen kan man säga, har jag sedan i fredag ätit väldans mycket av just lök.
Gul lök, röd lök, grön lök (mera känd dom purjo) och en del vit lök. Den mesta löken, förutom vitlöken, har intagits rå och i sallad. Blir lite kaka på kaka och att magen bubblar är ett milt uttryck (tänk gas). Jag mår i alla fall inte illa...än.
Pöss på er.
13 kommentarer:
Låter som en kålig business och inte magsjuka. Jag håller tummarna :)
Ät mycket hela tiden så vänjer sig magen, blir bara nån enstaka fjärt lite nu och då ;-) Solskenskram ;-))
Ajdå. Kål får man vara lite försiktig med.
Hoppla Kerstin, bullriga magar inte roliga. Dra ner på kålen är nog en bra ide.
Å så undrar du varför du mår dåligt........*skrattar*
Kål och lök är riktiga magdödare, i alla fall för mig.
Hade jag ätit den maten hade jag exploderat! Sedan blir jag dålig av bröd... Äter bara flatbröd (tunna knäcke) och mår mycket bättre nu. KRAM
Gafflan, vad har ni för väder? Blötsnöar det?
Här blåser det rätt mycket, och det friskar i, senare ska det komma blötsnö också.
Jo det k.a.n ju faktiskt vara en stooor bidragande orsak...
;-D/caja
Ha ha lök är riktitgt gasigt och även kål. Vi kokade en stort blomkålshuvud i går som vi gör sallad på och de luktar inte gott.
Kram
Ha ha! Fisinlägg!
Tror du är något på spåret! :-)
Oj, oj, oj... gasvarning alltså..?
/Frogprincess
Skicka en kommentar