torsdag 17 juni 2010

Lite torsdag.

Jag fattar ingenting!?
Sover som en stock hela nätterna. Inga ungar att ta hand om på morgonen. Alltså noll stress.
Borde vara pigg som en mört men det är jag inte. Zzzzzoooooombin går till jobbet. Zzzzzegar sig igenom arbetsdagen.
Idag är jag extra snygg. Som tack för att jag sovit bra har jag dagen till ära utrustats med extra svullna ögonlock. Jag har korta ögonfransar i vanliga fall men idag när jag skulle måla dom stackars fransar som stack fram ur svullet målade jag mer på ögonlocken än fransarna. Hela jag är en enda stor svullebulle.
Gårdagseftermiddagen tillbringades faktiskt till stor del sittandes stirrande rakt fram med glasaktig tom blick. Nollställd var ordet. Maken undrade hur det stod till och jag svarade att jag aldrig i mitt liv har längtat så till semestern som i år, att jag aldrig tidigare har längtat så till att få sova! Nu är maken en handlingkraftig man (läs jävligt rastlös) så hans vilor består i att ha en massa aktiviteter som att klä om huset, sätta i nya fönster och snickra så mycket det går. Han började ju rabbla allt som VI ska göra med huset på semestern...då gick jag...och hängde tvätt. Han är så himla kul min man ibland.

9 kommentarer:

Jesse sa...

...förstår precis hur du har det med en raslöst man. Nu är ju inte jag i det stället i livet där Jag har en man, men min mammas karl är precis likadant!

Är han rastlös så snickrar han, målar om huset, rengör poolen, fyller upp vatten, klipper gräset osch grejar HELA tiden!

Är det kalas så klarar han av att sitta ner cirka 30 minuter sen kryper det i fingrar och ben och då vill han hem och fixa med något eller iväg och göra ngt annat.

När jag är rastlös gör jag oftast ingenting för att jag i det rastlösa tillståndet är mer seg än rastlös och inte ORKAR ta tag i någonting alls..

Ps. Du är säkert jättefin även med svullna ögonlock ;)

Renée sa...

Ibland önskar man att man aldrig vaknat... Att man fick sova en hel vecka eller så¨. Hoppas du vaknar till helgen iallafall ;-)

Fru Venus sa...

Jag förstår precis hur du känner, tack och lov kommer det toppar ibland också ;-) Rastlös man? Du menar den sorten som sågar sig i benet för att man måste göra flera saker samtidigt? *suck* kan man skicka dom på en avslappningskurs? Tack för värmande kommentarer, KRAM!

Tigris Predikantan sa...

Ok, kan det trösta dig om jag berättar att jag dagligen går med svullna ögonlock? Svullna, ok, de är hängiga och så tror jag att det även där har fett samlats. Värre kan det dock bli ... där är vi nog inte, eller hur?
:)

B i t t e sa...

Möjligen är det så att det är det du redan har stressat som spelar dig ett spratt nu. Det brukar komma ifatt till slut. Låt mannen din greja om han inte kan låta bli, du kan på sin höjd sitta bredvid i solstolen och vara moraliskt stöd. Kram

Miss M sa...

"Svullebulle" *S* precis SÅ känner jag mig idag ;) också lite sömn, får få och tunna ögonfransar och dessutom allergi! Nice! NOT ;)

Stor kram

Anonym sa...

Haha, du kan ju erbjuda dig att vara arbetsledare för hans projekt, dvs stå och peka och tycka. :-)

Melinda sa...

När man slappnar av så kommer oftast tröttheten och hälsar på! Det är kroppens sätt att säga att nu vill jag reparera mig själv så nu får du banne mig gå och lägga dig!! Om jag vore du så LYD!!!! Sov, så har du ork till semestern!!! Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Ahh ja, trött.
Du vänta tills du blir gammal som jag........då blir man verkligen trött emellanåt.
Fast det glimrar allt till ibland också.......
Alla är trötta i år, det är nog den lååånga vintern som tagit på oss.....vi hämtar nog in det i solen i sommar.
Fast nu försvann ju solen för en liten stund sen. Vad hände....?
Det var ju soligt och gott och varmt och så rullade det in någonting fr söder med rå och kall luft......
Vi får kämpa vidare!
Kram frå andre sia fjorn.