torsdag 17 juni 2010

Just det ja!

I morgon är det ju fredag.
När jag kom på det så blev jag mycket piggare och kände mig genast motiverad att fixa med lite nödvändigt ont. Som att gå ut med soporna.
Tydligen så är döttrarna både lama och blinda och jävligt bra på att balansera sopor (arv efter mor?) på hög i sophinken. Jo, så tog jag tag i matinköpet. Det var en jädra tur faktiskt för jag har i alla fall dom senaste tre dagarna haft "vad huset bjuder" på menyn och det har inte alltid varit höjdarrätter. Lite som Kajsa Varg "Man tager OM man haver". Jag tog tjuren vid hornen och åkte till Konsum. Ni ska veta det att turistsäsongen har börjat så allt tar längre tid och man ska vara glad om man hittar en parkering och är man trött som en gnu så är det inte en rolig upplevelse att dela butik med Gafflan. Jag blir lätt irriterad men jag höll mig lugn och fin hela tiden. Bad till och med om ursäkt när jag körde på en dam med kundvagnen och när jag välte ner ett gäng krattor (fast det var inte mitt fel*host host*) som stod vid entrén plockade jag upp dom. Jag lekte att det var jätteplockepinn och då blev det genast mycket roligare. Bra gjort av mig!
Nu blir det promenix med L.
PS. Nu fick jag ett utbrott för maken hällde ut en hel kopp kaffe i nya soffan!!!! DS.

23 kommentarer:

Monica sa...

Rätt åt maken när han häller kaffe i nya soffan! Vad är det för fel på att sitta vid köksbordet och dricka kaffe...;)

Torsdagspössen!
Nu är det snart helg för dig Gafflan :)

Anonym sa...

En himla tur att inte jag bor vid en ström av turister för jag skulle nog bli galen... Men skulle nog bli ännu mer galen om Mister hällde ut kaffe i nyaste, finaste soffan..
Vad gäller tröttheten så är du verkligen inte ensam, som om nu det skulle hjälpa dig bli piggare? Du får gå på reserven fram till semestern och vilan. Kram på dig!

Ulrika sa...

Jäkla make som ger dig ett utbrott. Det är inte ditt fel dock eftersom han orsakade det.
Jag brukar också få spunk på affären, hatar alla dessa människor som också ska handla samtidigt som mej.
Tycker du var duktig som plockade upp krattorna, jag hade nog visslande gått förbi utan att märka ett endaste dugg *host*

Melinda sa...

Hoppas inte soffan var vit....

Osloskånskan sa...

Slutet system för Maken hädanefter....?

Mångmamma sa...

Det är rätt!
Ta ut frustrationen där det tar som bäst och skadar minst, eller?
:)

Stina sa...

Det är därför min sambo vägrar annat än skinnsoffa... ;)

Sandra med tre ungarna♥♥♥ sa...

Men gud... kaffe? i NYA soffan?
Utbrott? heeelt OK tycker jag.

Mollamaja sa...

Med en hund och en klumpig matte i samma hus och samma soffa vet jag vad du pratar om ;-)

Malla sa...

haha, jätteplockepinn minsann :)
men kaffe i soffan var inte lika kul..hoppas det går bort!

Monica sa...

Tack rara du för kommentaren. Gafflan....vill du att jag skickar över medicinmannen?....han spiller säkert inte kaffe i soffan...tror inte att han dricker kaffe eller äger en soffa...*fniss*....men han gav mig ett positivt besked.
Ha en skön kväll & Kramar om.

Renée sa...

Önskar jag hade nåt att se fram emot, här är det lördag hela veckan när man e sjukpensionär ;-) Iallafall nu när det är sommarlov, annars får jag allt gå upp lite tidigare!
Ha det bäst!

Alexandra sa...

neeeej, inte på soffan.... hoppas den blir fin igen. :-)

Ha en riktigt skön promenad.

Garbo och jag sa...

Ingen bra dag att spilla kaffe i soffan på... Hur gick det förresten med soffan? Eller man kanske ska bry sig om mannen och fråga om han brände sig? Näää, det är nog värre med soffan... :D :D

Rut-Knut-Tjut sa...

Ohhh...utbrott med all rätt. Fick han skrubba?

stort och smått sa...

Åhnej! Slå honom. Det är ok när han gör sådär.

Du, snart heeeelg!

Jesse sa...

sitter & håller tummarna för att ni har en skinnsoffa? annars hoppas jag att du genast snor makens bankkort/kreditkort och drar och beställer en ny FIRST THING IN THE MORNING!

...det hade jag gjort utan att blinka!

Snäckskalsdalen. sa...

Samma här. Inte kaffet i soffan. Men köandet på Konsum. Det brukar vara tyst på mitt Konsum. Nu pratas det vitt och brett och mycket och hela tiden.
Slå inte karl'n, dom kan inte hjälpa att dom är drulliga.
Kramar

Fru Venus sa...

Hölsa mannen att de e vitt vin som gäller i soffan, inga flöckar då :-)

Gafflan sa...

Det gick bra med soffan! *pust* Naturligtvis var det mitt fel för det har, tydligen, blivit för trångt mellan bordet och divandelen på soffan... Att han går mot soffan, med kroppen i den riktningen, och huvudet riktat mot TV:en för att kolla fotboll och på så vis snubblar över soffan hör liksom inte hit...Ja si karlar eller i alla fall min ;DD

Märta sa...

Tur du sparade krutet till det verkligt allvarliga! Skvimpa runt kaffe på det där viset! Skönt att höra att soffan klarade sig! Men hur gick det med maken..? ;)

Anonym sa...

Haha, förstå humorn om ngn som välte ett gäng krattor i en butik verkligen började leka plockepinn med dem istället för att generat ställa upp dem så snabbt man kan. Gå runt högen, kolla vilken som ligger löst. Börja ta en med försiktighet. Haha. Fick en mental bild nu som var svår att skaka av sig. :-D

Anonym sa...

Tänk om man kunde få handla ifred ändå. Velkepsar som långsamt drullar ivägen när man inte har tålamod är verkligt tålamodsprövande.