onsdag 16 juni 2010

Aptrött var namnet.

Jag har dåligt samvete. Hinner knappt läsa bloggar än mindre kommentera. Det är inte min avsikt för jag älskar att skriva kommentarer och läsa, tiden räcker bara inte till just nu. Ha överseende med mig. Jag är just för tillfället så in i helvete trött. Egentligen skulle jag behöva ha minst 10 veckors semester, obegränsat med pengar och en klon av mig själv som kan vara på jobbet.
I alla fall så fixade yngsta avslutningen igår men det var inte mer heller. Starkt gjort att på ren vilja vara med fast det syntes lång väg att hon inte mådde bra. Inte mer ont i magen eller så men hon var trött. Hon crashade i soffan efter intag av kladdkaka och lite samvaro med familjen. Det var ok, tyckte jag.
Den lärare dom haft, magister O, trodde dom att dom gjort sig av med för gott...
Magister O släppte bomben att till hösten skulle dom minsann ha honom i SO-ämnen på högstadiet! Skitbra tycker jag för han är toppen och ärligt talat så tycker yngsta det också för han är omtyckt av barnen.
Nu måste jag jobba lite.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Såklart vi har överseende med dig! Återkom med kommentarer när tiden finns. :-)

Vad skönt att hon kunde vara med på sin skolavslutning iaf!

Miss M sa...

Klart jag har överseende, vet ju allt för väl hur det är! Man hinner inte, orkar inte men vill så gärna, och det dåliga samvetet gnager! AH screw that, man kan inte alltid orka =) KRAM

Jesse sa...

Överseende har jag, jag är likadan själv! Jag läser men kommenterar inte just nu för jag läser lite sen gör jag annat, tillbaka och läser lite till. Så håller det på!

Ps. Jag kommer ändra min blogg för endast inbjudna läsare från den 1 Juli, vill du fortfarande vara en del av min blogg så behöver jag ha din mailadress i en kommentar.

Kram och ha en underbar dag!

Tigris Predikantan sa...

Det är en åkomma som drabbar alla, speciellt nu när "sommaren" är här!
:)

B i t t e sa...

Äsch, såna är vi väl allihopa, mer eller mindra, trots att jag skulle vilja skriva hur mycket som helst så funkar det inte. Skönt att tjejen kunde vara med trots allt och jag hoppas du snart får viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiila!

Melinda sa...

Du är förlåten :-)!!!

Finnpajsaren sa...

Det är synd att man ska bli stressad för att man inte hinner med att kommentera på andras bloggar. Jag är oftast in fort och läser sen vidare på nåt annat. Det ÄR mycket nu innan semestern. Take care!

http://catiiis.blogg.se sa...

APtrötthet drabbar även den bäste.. Så ta det lugnt du...

Malla sa...

klart vi har överseende! ta hand om dig :)

Ulrika Fabulousforty sa...

Ha inte dåligt samvete, vännen! Det blir man bara ÄNNU tröttare av!! Sköt om dig, istället och försök hinna andas lite mellan varven! Vila upp dig och skriv när du orkar. Jag väntar.
Kram!

Knasterfaster sa...

Så fantastiskt att de får behålla den där läraren som är bra! Tråkigt att du är så trött. Det skall inte vara något tvång att läsa eller kommentera på andras bloggar för då blir det ju bara tråkigt.

Singelmamman sa...

Känner igen det! Tröttheten, mental trötthet som inte alltid försvinner med sömn. Semester är medicinen! Kram

Anonym sa...

Bloggen får inte bli ett dåligt samvete. Det ska vara ett roligt tidsfördriv (men jag vet vad du menar).