lördag 1 maj 2010

Min skugga.

Jag har en sådan.
Det är min man.
Har han inget och göra tassar han efter mig och där jag är där är han.
Nästan så att jag snubblar över honom.
Otroligt irriterande.
Idag är det en sån dag när det är särskilt jobbigt med en skugga.
Jag har dagar när jag behöver lite rymd eller luft runt mig. Kan inte förklara varför, jag har bara ett sånt behov och då är jag inte road av att ha någon hängande i hasorna på mig.
"Get a life!" Skulle jag vilja säga till honom och det gör jag också, inne i mitt huvud alltså. För över mina läppar kommer inte sådana saker, det är respektlöst men man kan ju få tänka att man skulle kunna säga så. För när jag tänkt färdig så går det över. Weird?!
Äh...det är bara en sådan dag.

14 kommentarer:

Märta sa...

Hehe.. Jag har också ett enormt behov att utrymme och egentid. Tackolov är min härdade käre make van vid det och tar inte ett dugg illa upp när jag helt odiplomatiskt påstår att han är i vägen i sitt eget hem!
Vissa dagar bara är så.. :)

Malla sa...

är det fabbe du pratar om nu? det är samma där. fast han är iofs 8. jag har gjort klart för leon att jag behöver space ibland!

Ancan sa...

Det finns en anledning till att jag lever som särbo numera :)

Knasterfaster sa...

Det är säkert inte alls kul men det låter väldigt roligt! Bilden jag får i mitt huvud är skoj! Jag ser hur han liksom hänger fast vid dig som en magnet. Hihihi :D

Madlar sa...

Samma här hemma. Kan bli galen på att maken jobbar jättemycket o "aldrig" är hemma men när han är det i samband med längre ledighet (dvs längre än 2 dagar) kan jag bli tokig på att inte få vara själv. Han är banna mig mest i vägen o stör med frågor som "ska vi fika snart" eller "vad blir det till middag".

Melinda sa...

Jag skulle vilja ha en skugga... Nu har jag bara en katt som följer mig vart jag än går i lägenheten...

Fru Venus sa...

Känner igen känslan, gissa om jag njöt en vecka ensam ute i skogen ;-) Du har en underbar sommarbild här uppe till höger, älskar den! Kram

Tigris Predikantan sa...

Visst kan det kännas så ibland!
:)

Snäckskalsdalen sa...

Det är stormen som varit idag, jag menar att allt beror på stormen......det är tjockt, tätt, hotfullt när det är så grått och blåser som det gjorde idag. Här gick alla åt olika håll idag. Det har varit den sån dag.
Och det där du skriver om att man om man bara får tänkt en sak så är det över, så är det och visst är det bra!
Kram
Agneta

Realisten sa...

Det är skönt att vara singel.

I min värld sa...

Det där skulle jag kunnat skriva om min ständige följeslagare hunden, han vill helst följa med in på toa också.
Det tog nån månad innan jag vande mig vid att INTE snurra runt på klacken för jag glömt nåt för då stöp jag på hunden ......klockrent varenda gång. Kalabaliken där när jag snurrar/steppar för att undvika att snubbla och trampa på vovven samtidigt som han i sin tur steppar och hoppar samtidigt som han "skriker" för att jag inte lyckas i min föresats. Den synen är rätt obetalbar men jag har lärt mig med åren även om jag glömmer mig ibland :-)

Petra sa...

Dom där dagarna är jobbiga men fullständiga normala tror jag.

Underbar bild på sommaren du har. Längtar till landet, Torp och saltabad. Kram

Singelmamman sa...

Suck, vad är det för fel på männen? Min vän blir så där av och till. Men jag ryter ifrån och då blir han ledsen och jag mer arg. Men sen blir det bra igen. Singel igen... hm. *funderar*

Mita sa...

Prova och gör tvärtom, du kan vara hans skugga för en dag!