lördag 10 april 2010

Ute...

...på promenad med L har jag varit.
Svettigt värre.
Ena stunden blåste det småjävlar och kallt och i nästa var det värsta sommarvärmen. Det berodde naturligtvis på var det var lä.
Maken har bytat till sommardäck på bilarna.
Han har också tappat bort nycklarna till gammelbilen. En timme tillbringade han med att leta efter dom. Det märkliga är att han hade dom sent i går eftermiddag...
Jag tror han har lagt dom på ett väldigt fiffigt ställe och dom kommer säkert att komma fram när han letar efter något annat. Han är disträ min man, så jag skulle inte bli förvånad om han hittar dom i någon verktygslåda eller liknande. T ex i går hittade han ett par av sina läsglasögon ute på gräsmattan, dom har varit borta hela vintern. Glasögon är också saker som bara går upp i rök för maken. Så om han gick en runda på våra ägor (runt trädgården alltså) och kollade på alla platser som vedbod, bland röran i nybygget och i källaren så tror jag bestämt att fler glasögon skulle dyka upp.
Letade i alla fall fram reservnycklarna, tur vi visste var dom var.
Nu ska jag leta fram något vi ska äta, det är hög tid för mat säger min mage. Den kurrar inte... det är avgrundsvrål som kommer därifrån.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du, det där känner jag igen, har hittat gubben glasögon på en stubbe i skogen. När kaffekopparna börjar sina får man gå en runda runt gården och plocka koppar både här o där. Nycklar är ständigt borta och fjärrkontrollen låg i kylen en gång.
Vad trött man blir...
Det värsta är att det smittar, håller på att bli likadan själv..

Petra sa...

Haha, sicken goding till man du har. Hoppas att han inte tappar bort dig någon dag bara.

Malla sa...

Jag kikar in och ger dig en kram hörrö, jag är snart tillbaka! :)

Bittan sa...

Det där med grejer på fiffiga ställen känner jag till när det gäller mig själv...SUCK!!!