måndag 5 april 2010

Hitta på något?

Idag är vi lite som gamarna i Djungelboken, ni vet dom som sitter i ett träd och där den ene frågar den andre vad dom ska göra och denne alltid svarar "vet inte, hitta på något". Det finns inte så mycket att hitta på ute när det är grått, kallt och regnet hänger i luften. Jo, jag har saker att göra men det är bara tråksaker.
Döttrarna har varit jätteduktiga och hjälpt mig med tvättberget, av Mount Everest storlek, dom har duktigt fyllt på det. Igår var jag inne och kollade på berget och tvättmaskinen typ en miljon gånger men vid varje koll så tänkte jag det att "shit vad mycket tvätt" och så gick jag där ifrån. Jag är för sorglig!
Det är ju söndag på en måndag och i morgon är det tisdag vilket ger tre och en halv arbetsdag för mig under denna vecka.
Superbra!

15 kommentarer:

stort och smått sa...

Fler korta arbetsveckor åt folket!

Suzan sa...

Idag kan du tvätta? =)

Malla sa...

Jag har tvättat som en toka i helgen, skönt när man ser att det minskar. Ändå är det typ 3 maskiner kvar..skumt. Vi har kanske för mkt kläder.

Petra sa...

Vet inte heller vad all tvätt kommer ifrån. Njut av att inte göra något idag. Det skall jag göra.

Knasterfaster sa...

Precis som de där gamarna är vi här också. Det finns massor av tråkjobb att göra men jag vill göra något kul och blir bara sittande. Tur att du påminde mig om tvätten )-: Hoppas du hittar något roligt du kan göra!

Monica sa...

Jag ska inte hitta på ett "skit" idag...Möjligtvis tvätta då.. ;)

Ärtillbakaibloggvärlden-Pössen

Singelmamman sa...

Men tvätta är ok, att hänga blöta kläder är dock öken. Och att sortera nytvättade, torra strumpor är ännu tråkigare. Så låt bli att tvätta, då slipper du tråkjobbet.

nillas liv på pinnen sa...

Tre och en halv arbetsdagar för mig också. Så skulle det vara varje vecka...

Stjärnkraft sa...

Jag är en lycklig människa :o) Tvättkorgen är TOM, det regnar ute och jag och lilla A kan med gott samvete kura i soffan med våra virkningar!

Fru Venus sa...

Förlåt, men du måste jag fråga, tvättar inte era maskiner er tvätt? Är det inte bara påta in, trycka på knapp, göra annat, dra ut, påta in i tumlaren, äta choklad, VRÅLA åt de andra att deras tvätt är klar? Mig icke comprendo.

BrunettAnna sa...

Men du gjorde ju helt rätt!! Igår var det söndag=vilodag!!! Egentligen borde du vila idag med. Sådeså!! Jag vill åxå hittpånått...
Kanske ska lägga mej framför en film, pilla mej i naveln å käka upp rester från påskharen.....
Pössen Anna

Gafflan sa...

Fru Venus:
Tvättmaskinen tvättar men hänger inte upp tvätten, tyvärr.
Torktumlare finns inte och att be respektive familjemedlem att ta hand om sin tvätt är ungefär som att be om månen.

Ulrika sa...

Gamarna är norrlänningar...Stora tvätthögar ska man ha respekt för, dom kan skrämma slag på den starkaste! Skönt att det slutade lyckligt! Snart är det helg igen! ;D

Snäckskalsdalen sa...

Idag har jag tagit ledigt från livet, i alla fall den sociala delen, kommer det nån så kommer jag att vråla att jag sover....ända tills de som knackar på väckte mig......
Nu räcker det. Nu får det bli vardag och sol och fullt röj och energin tillbaka, det här går inte. Vart tog den vägen, energin????
Agneta

Frogprincess sa...

Det borde alltid vara så korta veckor. Det skulle ge jobb åt fler...