måndag 5 april 2010

Fick vi gjort något?!

Jo vars.
Fyllt upp systemet, elementen, med vatten. Jag stod som förste påfyllare i källaren, redo att hela tiden kolla så att det ständigt var ett kilos tryck i expanstionskärlet medan maken sprang runt och luftade element. Ja, jädrar vad jag "körde" kulventil, vatten på och så vatten av. Alla rör var täta, hurra!
Så gick jag en svettig promenad med min tunga kropp. Idag var benen extra tunga och flåset infann sig innan jag ens hade hunnit till första uppförsbacken.
Nu har jag lagat mat och ätit mig mätt. Marinerade kycklingfilér som jag körde i ugnen, ris, sallad och kall sås och lite fetaost. Jag åt allt utom ris. Ska hålla mig borta från sådan så långt det går så får vi se om jag får fart på viktminskningen.
Nu har äldsta gått på bio, maken ser på hockey och yngsta är på sitt rum.
Jag ska ta kväll och läsa lite bloggar.

10 kommentarer:

Petra sa...

Låter som en ypperligt trevlig kväll.

Fru Venus sa...

När jag hade hus, på Hendenhös tid, så älskade jag att elda med ved, kolla tryck i pannan och allt sånt. Det kändes som att man hade hus på riktigt :-) Jag har just varit på en promenad med Stjärnkraft, jösses vilken fart hon har, men det är bara bra för fläsket mitt! Kram

stort och smått sa...

Duktiga ni varit! Och god mat! Själv väntar jag på att maken ska åka ner och hämta pizza... jag är sugen på riktig skräpmat idag! Gott!

Gafflan sa...

Petra:
Hekt ok :)

Fru Venus:
All fart på sitt lilla fläsk är bra fast vissa dagar så är det tung. Det gör gott...men oj, oj vad benen känns tunga!

Agneta:
Pizza är gott!

Malla sa...

Det där med fylla systemet fick vi göra varannan dag innan vi fick denna fantastiska jordvärmepump, I love it :D pumpen alltså, inte att lufta :P
Ha en trevlig kväll!

Knasterfaster sa...

Låter jobbigt att vara förste påfyllare. Vilken tur att allt var tätt! Maten lät god! Hoppas du får en trevlig bloggkväll!

Singelmamman sa...

Trevlig kväll. Att alla gör sitt som de trivs med är härligt. Men ibland blir jag nojjig och vill samla alla att soffan. Nu för tiden låter jag tonåringarna få smita in i sina rum, ibland och så gör jag som du. Hälsar på hos alla bloggkomisar.

Snäckskalsdalen sa...

Nix. Inte Gullmarn. Åbyfjorden som ligger väster om där vi bor med Sotenäs på andra sidan!

Bibban sa...

Gud vad det händer mycke i bloggvärlden när man inte går runt på ett tag, men nu e jag tebax och kollar in vad du har för dig. Det verkar som du haft att göra i alla fall, så på latsidan ligger du inte och då försvinner dom extra kilona åxå:))
Jorå minsann
kram Bibban

desperat hemmafru sa...

Lycka till med viktminskningen!