tisdag 15 april 2014

Solen skiner i alla fall.

Hur mås det idag?
Well.
Alltså jag mår väl sådär ska jag villigt erkänna. Vet inte om jag ska bli förkyld eller om det finns något pollen jag reagerar på eller om det bara är det faktum att när jag har mens upplever hela min kropp någon sorts allmän sjukdomskänsla. I alla fall så måste jag nog uppsöka optiker. Ser absolut noll och ingenting med mina glasögon. Lånar makens läsglasögon när det krisar. Mina är progressiva men efter andra paret med sådan slipning har jag tröttnat. Mina ögon funkar inte och jag tycker inte att jag "ser" ordentligt och det är förbannat jobbigt. Nu har jag tänk gå tillbaka till enkelslipning och köpa mig ett par billiga "lösögon" att läsa det finstilta med. Sen hör jag inget heller men det är nog bara en fördel.Pöss på er.

6 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Så avigt när kroppen liksom blir äldre fast huvet är runt 27.

Ezter sa...

Du har inte köpt snålvarianten av progressiva? Med bästa (och tyvärr dyraste) glasen tycker iallafall jag att det funkar jättebra!
Det är inte lätt att bli gammal ;) Tänk på att jag är MYCKET äldre, så blir du kanske lite gladare :)

Gafflan sa...

I will not...: Exakt!!!
Ezter: Nä. Jag har lagt ut för både finglas och allt annat extra för att få bästa glasen och slipning. Drygt 8000 kr kostade det mig. Inte värt en krona av det. Första gången hade jag lite billigare glas men vad hjälpte det.

Snäckskalsdalen. sa...

Då har vi samma problem. Med ögonen alltså. Jag vet inte hur jag ser längre, jag är väl mest glad för att ser överhuvudtaget, men det är ingen ordning på seendet. Ibland går ögonen faktiskt i kors och då är det något fel, helt klart.
Idag har jag sett ganska bra, det kanske har med vädret att göra, solen gör att man ser bättre! Men kallt är det.
Kram

Fru Venus sa...

Hmm...jag tror jag läser och sedan kommenterar lite huller om buller här...men kram i alla fall :-)

Singelmamman sa...

Hör gör jag, fantastiskt bra, tyvärr ibland. Men synen, vad är det för fel!? Jag har skippat progressiva glasögon ett tag, kör med billiga läsglasögon, med dem ser jag väldigt bra.