onsdag 5 mars 2014

Onsdag hela dagen.

* Gårdagens utvecklingssamtal gick alldels utmärkt och jag fick framfört det jag hade på hjärtat utan att varken jag, yngsta och hennes klassföreståndare gick i klinch med varandra. Det var ett konstruktivt och sansat samtal. Ingen skrek, grät eller på annat sätt kände sig åsidosatt. Förutom yngstas matteproblem går det alldels ypperligt i skolan. Hon är omtyckt av alla och lärarna hade bara positiva saker att säga om min lilla yngsta. I like!

*Jag har gjort något konstigt som gör att jag har ont bakom/mellan/inuti (?) skulderbladen. Hickar jag gör det t o m ont ända upp i nacken/halsen. Knas.

* Äldsta hade stekt amerikanska pannkakor när jag kom hem på lunchen idag. Mums på det liksom.
Nej, hon varken skolkar eller är sjuk utan 3:an (i alla fall hennes klass) har knappt några lektioner alls (nu när det egna gymnasiearbetet är inlämnat) och har komprimerat dom stackars få lektionerna hon har till att infalla på torsdagar och fredagar. För det mesta. Idag hade dom bara gjort lite förberedelser inför kommande opponering gällande varandras arbeten. Tror hon var i skolan i 30 minuter. Lite morr från hennes sida blev det. Betänk då att resandet till o från skolan uppgår till ca 2 timmar. Jag förstår att hon var lite irriterad. Så därför sa jag absolut ingenting om slagfältet diskbänken/spisen hade förvandlats till vid pannkakslagningen.
Bra gjort av mig om jag får säga det själv!


Pöss på er.

4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Skönt att det gick bra igår! Och hoppas att de kan rodda upp det hela, med matten. Jätteviktigt ju, just matte av alla ämnen.

Och såna där konstiga ont som bara kommer, inte kul. Jag kan också få sånt. Blä.

Ezter sa...

Skönt med ett bra samtal och så gott med pannkakor :)

Snäckskalsdalen. sa...

Hör att läget är under kontroll, det tycker jag låter bra!
Kram

Fru Venus sa...

Tänk att de där små raringarna inte förstår sambandet mellan fixa gott och jordbävningen på diskbänken ;-)