torsdag 27 februari 2014

Är ni robotar?

Jättemycket lånad från Googles bildsök.

Förhoppningsvis inte.
Jag stängde bloggen ett litet ögonblick. Var det någon som märkte något? Antagligen inte.
Orsak?
Jag lackade ur på alla  skräpkommentarer om viagra, happypills, ångesdämpande piller och sexhjälpmedel och när jag ändå inte hade något att skriva så stängde jag igen butikken, så att säga.
F r o m NU måste ni bevisa att ni inte är robotar och stå ut med ordverifiering vid eventuella kommentarer. I alla fall ett tag.

Tid är pengar (eller om det var tvärtom) sägs det. Alltså har jag inte tid. Det märktes tydligt när månadens alla räkningar samlades ihop och skulle betalas. Chock! Fy skatan vad jag inte har tid. Hoppas på mer tid nästa månad.

I morgon är det fredag.
Sug på den ni!

Ha det gott.


Pöss på er.

10 kommentarer:

Agneta sa...

NEJ! Jag HATAR ordverifiering. Men jag gillar dig. Och jag förstår dig. Peppar peppar var det länge sen jag fick några skräpkommentarer, men så vill jag alltid godkänna kommentarerna först, kanske det känns av av robotarna?

Fredag idag! Ha en fin sådan.
Kram!

Agneta sa...

Okej. Jag har varit med om värre verifieringar - de med bokstäver är omöjliga, men de här, med bara siffror är inga problem.

Anonym sa...

JAG märkte att du hade stängt ner och hade tänkt maila dej i dag! Men så kom du tillbaka, och jag har inget emot att bevisa att jag inte är en robot. Även om jag känner mej som en sådan vissa dagar! :)) / Kram!

Anonym sa...

Jag märkte till min fasa att mina morgonrutiner rubbats när du stängde ner bloggen. Lycka är att någon dag senare se att den är uppe igen.
Kram Sess

Ezter sa...

Tack för att du kom tillbaka, men NEJ, fy vad tråkigt med verifiering! Menar du att du får skräppost i kommentarerna? Har aldrig fått en enda, ska tydligen vara tacksam för det!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Vadå, behöver du inte alla dessa piller? ;)

Helena m. 4 sa...

Möjligtvis känner jag mig som en robot sisådär 4 km in på löprundan, annars inte så mycket...
:-)

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tycker inte heller om ordverifiering för det är krångligt och tar tid. Men det får man väl stå ut med. Och jo, jag märkte faktiskt att du inte hade så många inlägg!
Kramar

The Queen of fucking Everything sa...

Jo jag märkte det, och kom så långt att jag försökte lista ut hur man kunde maila dig och försöka nästla sig in i den innersta kretsen. Men det löste sig ju ändå:-) Kul att du är tillbaka- klart värt all ordverifiering i världen.

Singelmamman sa...

Jag känner mig som en robot idag.