onsdag 20 mars 2013

Good Afternoon y´all.

Vårdagjämning eller inte men med ostliga isande vindar från ryssland så har jag svårt att se att det någonsin skulle bli vår utan att det skulle ligga närmare till hands att det blir en ny istid. Satan vad kallt det är!! Vi har inte snö i alla fall. Det känns ju bra.
Nu ska jag dö en liten stund. Har idag gjort ännu en behandling hos tandhygienisten och mina tandfickor blir inte sämre men dom har inte överraskat mig eller Fru Tandhygienist med att bli extremt mycket bättre heller. Vi har bestämt träff, på kliniken of course, i juni för ett litet reunion. har jag bestämt att dom däringa fickorna ska vara bra! För efter semestern finns inte min hygienist på plats längre. Hon är egentligen pensionär sedan några år tillbaka och om/eller vem som ska ta över efter henne står ännu så länge skrivet i stjärnorna. För en tandvårdsrädd krake som jag så är det faktiskt så att rutiner och välkända ansikten/handlag är det bästa.
Nu ska jag prova att dricka kaffe.
Med sugrör får det nog bli då jag är lite bedövad. Fel förresten. Jag är mycket bedövad.


Pöss på er.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Här är massor av snö. Det är bara att komma och hämta! ;))
Skotta snö när det är vårdagjämning kändes som om man blivit en aning lurad.
Var rädd om dej. Kramen!

Ezter sa...

Vi har snö... Kallt som f-n, det är dötrist!

Agneta sa...

Vad ska du göra för att tandfickorna ska bli bättre? Finns det något att göra, eller hoppas man bara på det bästa? (Tänkte om det finns något jag kan göra för att förebygga att få det?)

Malla sa...

Vi har väl ca 1 meter snö. Suck.