söndag 24 mars 2013

Det är fantastiskt...

...väder hos mig idag.
Bra tryck i solen som värmer ända in i själen. Vindstilla (just nu) och måsarna skriker. Sådär fin väder som det bara kan vara när bohuskusten visar sig från sin absolut bästa sida. Jag njuter av värmen och ljuset!

Det var inte det jag skulle skriva utan det faktum att jag för ett år sedan slutade göra klädinköp åt maken. Det har nu resulterat i att han inte har några hela eller (oavsett hur många tvättar) jeans som ser rena ut. Idag t ex var han på taket och sotade skorstenen och städade ur kaminen. I dom enda jeansen han har. Naturligtvis. Häromdagen kladdade han med lim och då landande det på byxbenet. Mitt på låret. Gick inte att tvätta bort. Idag har han dekorerat med sot. Skitsnyggt med mycket betoning på skit. Om maken har arbetsbyxor? Jajamensan!!
Nu vet han inte hur han ska lösa jeansproblemet. Om han hade frågat mig så hade jag uppmanat att alltid byta till arbetsbyxor eller ett par redan "väl" använda brallor eller så hade jag gjort lite klädinköp. Nu har han ju inte frågat mig. Mohahahahahaha!


Pöss på er.

6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Jag är precis som din make. Min sambo brukar alltid skälla på mig för att jag klär mig i finkläder då jag ska hålla på med grovjobb.

Åsa Hellberg sa...

Det är de dagarna du måste ta foton!! :)

Anonym sa...

Haha! Ja, kanske lär han sig något av det här, eller inte ......?

Singelmamman sa...

Dags för honom att bli vuxen.

Susjos sa...

Ja,säger som singelmamman- dags att bli vuxen :)

Fru Venus sa...

He he he, låter väldigt bekant ;-)