söndag 17 februari 2013

Å helgen den kom...

...och gick.
Inte har det varit något drag under galoscherna här inte. Maken är ju sjuk *jag himlar med ögonen* och det får jag reda på varannan minut. Minst. Mycket "ojoj" och "ajaj mitt huvud/bilhålor" och "fy vad jag är sjuk" har jag fått höra. Att yngsta legat pall i åtta dagar med feber (38,5-39,5) men ändå varit uppe och social biter inte på maken för han "har det värst". Ja, han är ju man *jag himlar lite till med ögonen*!!
Idag gjorde han dock ett undantag under ett par timmar från ojandet och lät oss fira att han faktiskt har födelsedag idag. Kaffegäster dök upp och maken fick önska fika och då blev det äppelpaj med smuldegstäcke. Han vart mycket nöjd. En annan som kommer att vara mycket nöjd är jag när jag i morgon kan gå till jobbet och vila mina öron ett par timmar.
Peace and love!

Pöss på er.

7 kommentarer:

Susjos sa...

Haha! Jag känner igen mej :)
Min man trodde han var smart när han gifte sig med en sjuksköterska ( jag var ju det innan jag bidde barnmorska). Men ack så fel han hade, vi är etter värre vi inom vården, inte speciellt hjälpsamma när de blir sjuka de "små" liven :)

Susanne sa...

Ojojoj, stackars maken ;)

Ezter sa...

Alltid Maken som är mest sjuk och har det värst! Så är det här. Alltid.

Anonym sa...

Såå sjuk och kunde ändå fira födelsedag och äta smulpaj?! Vilken bedrift! ;))
Men den största hjälten är du som trots allt orkar. Ha en underbar måndag, vännen! / Kram.

Mångmamma sa...

Här har både jag och maken legat i feberångor och influensaattacker den senaste veckan men jag måste nog tillstå att jag är ynkligare än mannen!
Eller så är jag bara mycket, mycket mera sjuk...:)

Fru Venus sa...

Ha ha ha, vid sådana tillfällen är jag glad över att begravningsbyrån finns i grannhuset ;-) Kram!

Singelmamman sa...

Ja, ibland ter sig även måndagar som en bra dag.