lördag 1 december 2012

Städa, städa...

...varje fredag och så varje juuuuuuul. För det tycker jag är kul. Aldrig städa på en lördag...."
Sjöng Pippi Långstrump. Å tänk att jag håller med!
Det bästa jag kan åstadkomma idag är att få upp julgardiner och det är inte fy skam med tanke på att någon har fixat och trixat med min rygg under natten och jag idag ser ut som en ostbåge i kroppshållningen. Lucky me!

Pöss på er.

5 kommentarer:

Mallan sa...

Nä men nej! Hoppas den blir bättre till imorgon så du kan få upp det sista julpyntet då. Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Undrade just vad det var för ljusfenomen på himlen ikväll, men nu förstår jag, Gafflan har satt upp alla sina julstjärnor!!!

Jag äger inte en enda adventsstake, varken för levande ljus eller el. Jag vet inte varför, jag har bara ingen, har aldrig haft, men jag kanske får ta och skaffa, det är så fint.

Städa, ja. Idag när solen sken in så där på snedden, då bad jag till högre makter om en liten käck människa som skulle komma var dag när jag är ute med hunden och hålla efter, alltså bara hålla efter, ta lite här och lite där och ta bort marmeladen på golvet, klidd och kladd på ugnsluckor och ja, du vet......

Kramar

Malla sa...

Jag är så förbannad på julpyntet.

Susanne sa...

Ha en fortsatt trevlig 1:a advent

Maria sa...

Ska vi vara riktigt noga så var det mörda man aldrig skulle göra på lördagar. Inte aldrig städa. Fast jag tycker inte att man ska städa på lördagar ändå. Vad Pippi än säger ;-)