torsdag 6 december 2012

Hej!

Kriminellt trött. Jag hade lätt kunnat barrikaderat mig i sängen och sovrummet för att stanna där hela dagen. I alla fall ett par timmar till.
Igår fick vi lite mer snö. Inte på långa vägar så mycket som i östra Svealand men i alla fall. Snö. Inte för att jag är ett stort fan av snö men det blir betydligt ljusare ute.
Apropå kriminellt. Är det inte spöstraff på hurtiga och morgonpigga joggare som i -12 grader redan kl 06.15 på lätt fot joggar förbi mitt hus?
Nä-hä inte det...
Visste det egentligen men när man är så trött som jag är idag känns det aningens provocerande. Jag menar bara det att det är knappt hundägarna har hunnit ut eller att morgontidningen hunnit landa i postlådan!
Nu ska jag sluta gnälla och hinka lite kaffe. Det gör mig säkert lite piggare. Och gladare och inte så irriterad på sunda, hurtfriska, morgonpigga joggare.
Hälsningar trötta gnälliga Gafflan med dåligt och omotionerat samvete.

Pöss på er.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Visst fan är det spöstraff på såna! Själv har jag lyckats somna om och försona mig och så mycket kaffe finns nog inte att det kan rädda mig. Kram på dig!

Snäckskalsdalen. sa...

Inte nyttigt att dra ner så mycket kall luft i lungorna säger jag då......
kramar

Maja sa...

Det är ju så att man nog skulle vilja vara den där hurtbullen, i alla fall jag! Såg också en igår som sprang förbi i snöstormen... eller så frös han bara ;-) hi hi

Agneta sa...

Jag önskar att jag vore lite mer hurtig. Men se, tant är rädd för att slinta! (Att hon dessutom är lite för trött, lat och bekväm behöver vi inte ta upp.)

Ezter sa...

Kunde varit jag som skrivit inlägget, instämmer i allt, fast vi har nog mer snö än det är hos er.

Monica sa...

Gillar inte hurtiga morgonmänniskor!
Väcker bara mitt dåliga samvete över min egen slapphet...
Kram

Petra sa...

Älskar hurtbullar, förlåt. Älskar morgonträningar :-)

Fru Venus sa...

Du borde bo på Åland/Finland idag = ledig dag :-) KRAM!