måndag 14 maj 2012

Om jag...

...fick välja mellan att bryta armen eller gå till tandläkaren så vetté fan om jag inte väljer att bryta armen! Jag tror jag har tandvärk, förstår ni. Fel förresten! Jag har någon sorts tandvärk. Den har kommit smygande. Det gör inte jätteont men tillräckligt för att jag inte ska få ro i själen. Har ingen tand som är sönder men gamla lagningar kan ju läcka och odla karies under lagningen. I morgon blir det att ringa till tandläkaren.
Vad tror ni det blir, rotfyllning/lagning, tandutdragning eller avlivning?
För min egen del spelar det ingen roll vilket det är. Jag har redan panik och min högsta önskan just nu är att jag vore något sorts medicinskt under som rullade fram nytt garnityr, likt hajar, när något tandskrälle fallerar.

Pöss på er.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag önskar att du bodde här, då skulle jag rekommendera dig att gå till min tandläkare. Den personen finns inte som fortsätter att vara rädd för tandläkaren efter att ha träffat honom. Tro mig!
Jag hoppas trots det att det går bra för dig. Hos tandläkaren, utan att hen behöver bryta din arm.

Åsa Hellberg sa...

Åh, jag förstår precis!

Ezter sa...

En bruten arm hindrar dig längre tid än en timme hos tandläkaren! Det kommer att gå bra!

Malla sa...

om jag hade kunnat hade jag tagit din tid hos tandis för jag tycker inte det är så farligt att gå dit. Armen har jag aldrig brutit så vet inte hur det känns...

Marianne sa...

Känner verkligen med dig för jag har också varit fasansfullt rädd för tandläkaren.Det går säkert JÄTTE-bra idag och innan du vet ordet av är du hemma igen,fattigare men lättad.

Lisbeth sa...

Hur gärna jag än skulle vilja gå i stället för dig så tänker jag inte göra det. Jag har fullt sjå med att hitta någon som går i stället för mig. Varför tycker jag inte om att gå till tandläkare. Rysningar far igenom min kropp
Lycka till

Lisbeth sa...

Nu blev det fel så rädd är jag så jag tryckte på sambons adress till hans gamla blogg. Det här jag och ingen annan

Monica sa...

Jag säger bara Gert Oxby i Lysekil!
Visst, 4 dubbelt så långt, dubbelt så dyrt, men lugn som en filbunke.
Nu menar jag inte Gert men vi som patienter. ;)
Pöss på dig!