torsdag 10 maj 2012

Ny dag.

Idag måste jag komma ihåg att beställa toner till skrivaren på jobbet. Det är kris. Igår pep den om att den helt plötsligt var slut men efter att ha skakat runt med tonerbehållaren skrevs det ut lite till. Idag vete fasen om det funkar. Så ska jag jaga kunder som har satt i system att betala fakturor väääääääldigt sent! Hade det varit igår så hade jag säkert läs lusen av dom men idag känner jag mig mer...hm...saktmodig, mild och god...eller inte.

Pöss på er.

9 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, du är mildare idag, jag undrade just om det i ditt förra inlägg. Jag har inte sovit alls i natt....vad är det för fel, har vi atmosfäriska störningar över vårt område, eller vad kan det vara.
Kramar

Maria sa...

Bara på dem!

Agneta sa...

Vi hoppas på en bättre dag idag!
Kram!

Ezter sa...

Sakt
modig, mild och god? Det är inte sömnlösa jag iallafall!
Hoppas den känslan håller i sig hela dagen för dig idag!

Åsa Hellberg sa...

haha. Mild och god låter bra.

Lippe sa...

Bra att man kan variera sig!
Du har en utmaning hos mig!

Åsa sa...

Buss på dem bara!!

Västgötskan sa...

Låter som att du och jag är lite samma skrot och korn. Jagas gör det mycket på jobbet.. Vad enkelt det hade varit om alla gjorde det de skulle. Helt i tid också. ;-)

Lippan sa...

Läste i Sundsvalls tidning idag att många företag hade problem med att fakturor betalades för sent. Det blev vanligare och vanligare. Kan det vara den lättja som blir mer och mer vanlig eller är det av ekonomiska skäl. Tänk om de visste vilken dag du hade i går.
Sköt om dig