lördag 26 maj 2012

Konfa info.

Konfirmation dag 1 är klar.
Konfirmanderna spelade musikal med namn D.I.A (Divine Intelligence Agency) med ärkeänglar, svarta änglar, vanliga människor, Jesus, Helig Ande, Gud och instrumentspelande konfirmander. En musikal där dom visar vad dom lärt sig som konfirmander istället för förhör. Yngsta hade en av huvudrollerna vid namn Lucy (tänk svart liten ängel typ Lucifer) och järnspikar vad bra hon sjöng! Så imponerad!! Nu är jag partisk, naturligtvis, men måste ändå säga att ALLA ungarna var väldigt duktiga, proffsiga och underbara. Hade jag fått lov av yngsta hade jag lagt ut alla hennes sånger och skådespel på bloggen (vi filmade allt) men det fick jag inte.
Nu ska jag städa upp efter gästerna och sedan krascha i soffan och heja på Loreen. Hälsa på er får jag göra en annan dag.

Pöss på er.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja Yngsta och Loreen!

Shamrock sa...

Åh vad kul med en konfirmation med lite fart i. Ha det gött ikväll

Singelmamman sa...

Låter underbart. Hälsa ynhsta från mig med en kram. Och skål till dig!

Mammahäxan sa...

Heja yngsta. Och heja dig som trots ett ootroligt sug inte la upp bilderna. Du verkar vara en såå bra mamma. Och det ger resultat, hos barnen..

Osloskånskan sa...

Grattis till yngsta som också har en sån knallmamma!

Lisbeth sa...

Fantastiskt med en konfirmations undervisning som utgår från moderna tider. Måste vara kul för de som deltar också än de torra förhören som många kör med.
Vila upp dig nu en ny dag kommer i morgon

Susanne sa...

Jag har oxå varit på konfa idag.
Kramen

Anna Malmborg sa...

Konfirmation ja. Det är snart dags att börja tänka på för min äldsta... hur har det varit?

Ezter sa...

Vad bra att det blev bra :)