tisdag 6 mars 2012

Nä men alltså shit och...

...tjosan, hoppsan vilken dag det varit!
Livat värre. Inte. Det kunde varit livat om jag hade jobbat på en annan arbetsplats i bland för emellanåt är det rena rama dårhuset på jobbet. Idag var en sådan dag. Utan att gå in på några detaljer så slutar jag ta mig fan aldrig att förvånas men ändå satt jag med hakan i knät. Jösses!!

Annars känner jag mig som en zombie och somnar jag inte gott i kväll så måste jag nog börja fundera på att hitta alternativa sömnmedel. Kanske kan be maken dra till mig över huvudet så att jag får en stjärnsmäll och sover gott hela natten!? Näääää, skoja bara.

Pöss på er.

8 kommentarer:

Mallan sa...

Testa något rogivande från hälsokosten först. Eller ha delfinsång i sovrummet ;-) Kram

Gökboet sa...

Hoppsan... en spännade arbetsplats alltså ;)
Och du Gafflan, att inte kunna sova ordentligt, det är ett rent helvete, det vet jag! Hoppas att du kan sova bättre inatt ♥

Kvälllskkram!

Petra sa...

Hoppas att du får sova gott inatt.

Fru Venus sa...

Jag sover gott om jag är mätt i magen :-) Din arbetsplats borde bli informerad om hur bra dom har det som har dig! Nattikram

Ezter sa...

Hoppas du får sova riktigt gott!

Knasterfaster sa...

När jag inte kan sova så händer det att jag vänder mig och ligger med fötterna upp och huvudet ned. Då brukar jag somna om direkt. Vet inte om det beror på miljöombytet eller doften från sambons fötter.

Mångmamma sa...

Natt, natt!

Singelmamman sa...

Jag har ett sömnknep. Jag ligger kvar i sängen, blundar och kollar inte klockan. Tänker att jag faktiskt gillar att ligga i sängen på morgonen så då gör jag det på natten också. Och rätt vad det är så sover jag.
Lycka till i natt.