onsdag 7 mars 2012

Dagens klåpare.

Klåpare A och O.
(Google hade bilden)
Utser jag medarbetare A och O till. En blind som leder en blind kan man säga. Dom har inga som helst kunskaper om hur man använder en dator (mer än att kolla Blocket, Kvarndammens auktioner och porrsurfa). och en dator gör ju bara det den blir beordrad till och fattar den (datorn alltså) inte så spelar det liksom ingen roll hur många gånger man trycker på entertangenten. Vi kan säga att det var SBT (=skit bakom tangentbordet) av stora mått. Lilla jag hatar att börja dagen med att reda ut problem som t ex varför inte laserskrivaren fungerar och vem som i helvete har fixat med inställningarna i en av våra datorer bland mycket annat. När jag till sist får igång skrivaren ligger det 55 dokument i kö som väntar på att skrivas ut. Det vågade jag inte avbryta för det kunde ju vara ritningar, anbud, förfrågningar mm från kunder. Det var det naturligtjävlarvis inte utan diverse information om Joe Hill, Woddy Guthrie m fl och fan och hans moster och några släktingar till.
Nu har dom fått datorförbud!

Pöss på er.

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

Åh vilken underbar start på morgonen! Blodtrycket i topp!
KRAM!

Anna sa...

Oh jag är inte avundsjuk på dig! Men jag måste erkänna att bilden var rätt rolig. :)

Agneta - stort och smått sa...

Men nej, vad jobbigt! Slå hålslaget i huvudet på dem.

Gökboet sa...

Tänk på blodtrycket Gafflan! Och ilska är en riktig energitjuv.... Ta ett par långa djupa andetag nu.... sååå ja! Lugn & fin!

Datorförbud? Absolut rätt beslut men, kan dom utföra sitt arbete ändå...

Lugnande kramar ;)

Lisbeth sa...

Alltid synd när man måste använda tid till saker som inte känns minsta lilla produktiva. En för och samtidigt nackdel med datorer är ju att storebror ser allt.
ha en bättre dag i dag
Kram på dig det behöver du

Snäckskalsdalen. sa...

Tänker på "Möss och människor" av Steinbeck när jag ser bilden och där var väl åtminstone den ene inte helt smart.......Håhåjaja.....Vilket koseligt vaer vi har ida då! Kramar

Mallan sa...

Det känns som om det är väldigt (o)effektiva på sin arbetstid! :-)

FIA FIT sa...

Hjälp! Jag antar att de inte har kunskap nog att hitta din blogg ;-)

Fru Venus sa...

BRA chefGafflan!