tisdag 20 mars 2012

Dagens första morr...

...går till kunden som ska betala sina skruvar men inte har en susning om vad han/hon tog i hyllan som är märkt med skruvens namn och storlek! Men alltså HALLÅ!! Det är lite som att jag skulle gå till Konsum och handla med förbundna ögon och plocka lite random varor och hoppas att jag kommer hem med rätt vara eller betala för en soffa men komma hem med en pinnstol. Ni förstår, mitt jobb innebär (till viss del) att ta betalt av en massa "medvetslösa" kunder som inte vet vad dom köpt eller att det är en JÄVLA skillnad i pris på vilket material du tar. Kanske är det lite synd om kunden att den fick träffa mig just idag för jag ligger fortfarande under min sten och är på ett sjusärdeles dåligt humör.

PS. Ett förtydligande: Jag jobbar inte i butik men man kan förvisso handla hos oss. DS

Pöss på er.

12 kommentarer:

Gökboet sa...

Den kunden hade gott och väl kunnat vara jag! Herregud, sådant där ska ju butiksanställda så klart se på direkten vad det är för sort och vad dom kostar!

Naturligtvis ska jag bli vänligt och proffsigt bemött dessutom. Kunden har väl alltid rätt.. *ASG*

Hoppas du kan håålla masken resten av dagen ;) KRAM!

Anonym sa...

tassar in lite försiktigt och viskar: kram på dig gafflan!

Krakelsprakel sa...

Mutter och morr!

desperat hemmafru sa...

Det kunde ha varit jag med... Totalt okoncentrerad eller bara normalt förvirrad. Du ska vara snäll mot oss "huvudlösa". Det är OSS det är synd om. ;-)

Fia FIT sa...

Förlåt men det där var ju roligt! Inlägget alltså!

Lisbeth sa...

Skönt i alla fall att du krupit ut från stenen. Jag har ju själv periodvis haft med direkt kunder att göra och även om man inte får så blir man ibland skogstokig. Även du får bli det
Hoppas att humöret vänder det är inte roligt att var down någon längre period.
sköt om dig

kvinnan med koftan sa...

Önskar jag kunde varit där och sett detta :)
ha en bättre fortsättning på dagen

Petra sa...

Oj, sicken dåre...

Mallan sa...

Frågade du kunden om han, senast han köpte en soffa istället kom hem med en pinnstol? Jag hade verkligen avgudat dig om du gjort det :-) Dr House i kvinnoform liksom :-) Kram

Anonym sa...

Åh, jag känner som några här ovan, det hade kunnat vara jag. "Jaha, den här skruven ser bra ut och annars kanske den där är lagom stor, och en sån kan nog vara bra att ha hemma..."

Anki sa...

:-D Förlåt men du är himla rolig när du är arg! :-D

Malla sa...

jävla stolpskott! :P