måndag 16 januari 2012

En mänsklig svamp?

Jag blir trött.
Här håller jag mig borta från onyttigheter och annat sockerhaltigt och när jag idag fick ett ryck och ställde mig på vågen för att jag under en nanosekund kände mig lite smalare så visade den +1,5 kg!! Thank you very much kroppen. Dig blir jag inte klok på.
Nej, jag har inte ätit mer än jag vanligt. Jag har ätit som jag brukar och t o m lite mindre.
Fatta hur trött jag blev!! Jag bestämmer här på studs att jag säkert ska ha mens vilken dag som helst och att det är därför jag agerar mänsklig svamp och säkerligen därför jag varit med dumt huvud hela helgen. Bra va?!

Pöss på er.

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jag har hört att man ska äta mycket godis och sånt för att hålla förbränningen på toppnivå så det är nog det minskade sockerintaget som sänkt din förbränning och därför går du upp i vikt.

Lairama sa...

Japp, då blir man som en svamp. Jag ser höggravid ut en gång i månaden. Vet inte om det beror på hormoner eller på all choklad jag nödvändigtvis måste proppa i mig just då.

Singelmamman sa...

Med min knäppa menscykel kan jag säga att det är vätska. Vi brukar tajma mensen du och jag, och jag har känningar.

Malla sa...

helt klart mensens fel!

B i t t e sa...

Och så är det musklerna du lagt på dig också, vettu :-) Skit i vågen, gå på klädkänsla istället. Förutom vid mens då, då gäller andra regler :-)

desperat hemmafru sa...

Känner så väl igen mig. Varje gång jag har känt mig lite smalare har vågen visat på plus. Vad är det för fel på ens kroppsuppfattning undrar jag? Fast jag tror också att det är hormonernas fel. Vems annars???

Lisbeth sa...

Det blir värre med åldern. jag har inte mens längre men det blir så där för mig då och då. jag fick höra att det var gaser som ställde till det. Minst 1 kg på vågen kunde det ge. skulle äta fibrer och annan fil för att ta bort kilona. Vad vet jag men ibland så fattar tom jag att det är sant det doktorn sa.
Hav tröst du är inte ensam

Gökboet sa...

Så jävla typiskt! Pang, ner i skoskaften, inte få vara lite glag inte...
Bojkotta vågen vettja!