torsdag 15 december 2011

Vill ni att jag ska skriva något roligt?
Det kan jag inte för inget kul har hänt förutom den okände mannen som pratade skithögt i telefonen inne på Böcker o Blad. Han som berättade för ALLA vad han gjorde precis i detta nu som höll på att dö svettdöden för han hade sin fiiiiiina jacka på sig, den som kostat x antal dyra svenska kronor...du vet. Jorå, den informationen fick vi och ja, han hade en jacka av dyrt märke men varför måste man berätta det för HELA butiken?
Många klappar inhandlade, tyvärr kan jag inte avslöja dess innehåll för risk finns att döttrar läser inlägget. En julklapp kostade i alla fall så himla mycket mer än jag räknat med. Så mycket att jag trodde expediten i affären slagit in åtminstone ett par nollor för mycket.
Nu får ni ursäkta mig men jag ska dö lite i soffan för jag är trött efter en heldag på shoppingmeckat Torp med maken i släptåg. Han knorrade inte så mycket faktiskt, han följde snällt med som en hund i koppel och bärhjälp.

Pöss på er.

6 kommentarer:

Petra sa...

Åh vad jag älskar shopping på Torp.

Åsa sa...

Å, vad synd att jag inte vart till Torp jag också... då hade vi kanske sprungit på varann. Jag var till ett annat, närliggande köpcenter.

Susanne sa...

Sådana där personer kallar min chef dör Mobilblottare, ett mycket bra namn tycker jag.

Mallan sa...

Vad trevligt att du får mannen med dig! Jag får minsann sticka själv :-(

Malla sa...

haha bra att han hakad epå i kopplet ;)

Lisbeth sa...

Känner maken av att i luften nalkas julen. Män har en förmåga att ta ut sig till sista droppen för att handla julklappar. Det kanske därför mannen du såg var så varm. Hörde inte till vanligheten att han shoppade.