torsdag 15 december 2011

Min dator är knäpp.

Fast jag tror inte det är datorn faktiskt utan mer blogger.
När jag är hemma använder jag IE som webbläsare och det funkar fint MEN jag kan inte klicka upp min blogglista så att jag kan läsa fler än fem, då måste jag använda Google Chrom. Chrom har lite andra tricks för sig som t ex att det inte visas alla saker jag kommenderar blogger om. Kan få felmeddelande om jag vill fixa något i layouten och då måste jag byta till IE. Skitjobbigt.
På jobbet kan jag inte göra några redigeringar/inloggningar at all i IE utan bara i Chrom men då kan jag inte arbeta i mitt ekonomi/adminstrationsprogram. Det är lite jobbigt det här. Så in i baljan jobbigt att jag funderar på att strunta i alltihop.
Igår kväll blev jag så less på den digitala världen för det var seeeeegt överallt i sajberspäjs och datorn hängde sig så att jag fick göra omstart gång på gång. Då blev jag förbannad för jag hatar teknikstrul och klagade hos maken som tyckte att jag tillbringade mer tid med datorn än med honom. Tyvärr sved det när han sa sådär för han har rätt.

Nu ska jag och maken handla julklappar och för att irritera honom så har jag inte en susning om vad vi ska köpa till döttrarna. Han vill nämligen att vi ska ha en lista att gå efter och sedan bara gå från butik till butik rent mekaniskt och handla utan tillfälle till improvisation eller ens titta på något som inte står på listan. I år blir det jobbigt för maken och jag kan höra honom redan nu när jag kollar in kläder;
"-Gafflan! Du har stannat!"

Pöss på er.

9 kommentarer:

Maria sa...

Lycka till med inköpen!

Ps Min gubbe tycker oxå att jag spenderar mer tid med datorn än med honom. Ligger säkert något i det.....

Singelmamman sa...

Spontanköp som är så roliga. Det är ju halva nöjet. Vad skulle maken vilja att ni gjorde tillsammans? Eller är han bara lite sotis? Kram

Västgötskan sa...

Visst är teknikens underbara värld alldeles "underbar"....?! :-P

Ezter sa...

Hoppas ni får ihop era julklappar!
Det där med datatid kontrar jag med att han ju ändå tittar på tv!

Åsa Hellberg sa...

Haha, jag gillar din makes kommentar:) (men den är nog roligare att läsa än att uppleva)

Knasterfaster sa...

Kan ni inte dela på er när ni går på stan? Träffas efter två timmar och ta en fika? Om du hittar något som du funderar på att köpa men inte kan bestämma dig så kan du du ringa honom och rådfråga på mobilen. Min gubbe tycker om att gå och strosa i affärer. Jag är mer för snabbt in och snabbt ut.

Åsa sa...

Jag har också problem med datorn... jobbigt när man är beroende. Kanske skall ta det som ett tecken..?

Åsa sa...

Jag har också problem med datorn... jobbigt när man är beroende. Kanske skall ta det som ett tecken..?

Malla sa...

usch, datorer ska bara fuuuuunka!