söndag 27 november 2011

Vi har väder.

1:a advent inleds med väderrapport.
Här blåser det redan mellan 26-28 m/s i byarna men storm ska det bli först i kväll. Personligen tycker jag att det räcker nu för nu har det blåst hela tiden ända sedan i fredags. Det finns en ganska häftig sak med att bo granne med havet och det är skådespelet när havet bryter över öarna (dom få) som finns att se från mina fönster. Så har vi dånet! Dånet som i går eftermiddag (under en millisekund av nästan vindstilla) var öronbedövande. Som att lyssna på en jetmotor. På så sätt kan man utan väderrapporteringar från SMHI får veta att det är skitväder på Nordsjön. Det var vädret det.
Yngsta är i kyrkan, maken och äldsta har sovmorgon. Själv har jag mensvärk, värk i mina ben (inte träningsvärk) från...ja, det där varma stället. Helvetet tror jag det kallas.

Pöss på er och ha en mysig 1:advent
 

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, oj, vad det stormar. Det finns ju en liten granskog på vägen upp till oss och i byarna hör man den först och så går det ett par sekunder och så är det som om hela alltet ska lyfta, vilken stämning så här på 1:a advent och varmt är det ute också.
Så tycker jag väldigt synd om dig att du har ont just så, vad har vi kvinnor gjort för att förtjäna (konstigt ord i sammanhanget....) det. Tack och lov är jag ju lite äldre så......Ha det gott, jag hade suttit och tittat på sjön idag från din fantastiska utsikt!
Kramar

Ezter sa...

Här sitter jag i inlandet och avundas dig! Ja, bara havet och dånet! Inte mensvärken och det andra, det har jag nog av själv :)

Susanne sa...

Ojjj, va det stormar hos er, än så länge så har vi klarat oss hemma på min gata. Här är det genomgrått.
Kramen

Anonym sa...

Huu! Inget mysigt förstaadventsväder! Bind fast dig ordentligt så du inte blåser iväg!

Åsa Hellberg sa...

Storm är bäst på västkusten!