tisdag 1 november 2011

Varje gång...

...någon kommer in på kontoret måste jag skärpa mig.
På riktigt.
Annars ser det mest ut som på bilden nedan.

Lånad från googles bildsök.
Helt seriöst. Jag kan somna på fläcken och nu måste jag t o m blogga på arbetstid för att hålla mig vaken. Skandal...eller kanske inte...
Glömde berätta att jag hade hembesök av Jehovas Vittnen i går kväll. Mitt i maten kom dom. Not good.
Dom ville värva mig till sin sekt så att jag kunde bli rättrogen, rättfärdig och komma till himmelriket på yttersta dagen (och betala tionde men det sa dom aldrig). Vittnena undrade också om jag var förberedd inför undergången. Jag lyssnade och dom pratade och gav mig Vakttornet att läsa. Visste ni förresten att man tydligen kan bota migrän genom att läsa bibeln? När dom säkert trodde att dom hade mig som i en ask och var på väg över tröskeln in i hallen sa jag att jag var ateist och drog jag igen dörren. Stygga mig men jag har sjukt svårt för att dörrnasare oavsett om dom säljer mattor eller religiös åskådning.

Pöss på er.

8 kommentarer:

Paula sa...

En kompis sa till Jehovas vittne att han bara gick med om dom höll på med djävulsutdrivning och parterbyte, annars var han inte intresserad. Det var inte dom heller!! :D

Singelmamman sa...

Jag är lika trött jag. Men jag hade gärna tagit en diskussion med Jehovas. Det piggar upp. Jag hade antagligen sagt och gjort som du.

Tantaluran sa...

Så tålmodig du var med dom då! Du är som min man - han kan lyssna på en telefonsäljare i 10 minuter och slänga in några mmmmmm... emellanåt. Sedan säger han helt plötsligt: INTE intresserad - och lägger på luren!

Ezter sa...

Sånt där står jag inte ut med! En gång när det var sommar och vi hade ytterdörren öppen, sa Yngsta (då ca 6 år)plötsligt: Mamma, det står nån i köket!
Då hade de gått rakt in, två stycken! Gissa om de åkte ut ögonaböj! Och det med besked! "Och skriv upp i er pärm att här är ni inte välkomna i fortsättningen!!!!" På den adressen återkom de aldrig!

Åsa sa...

Ja här har de heller inget att göra!

Fru Venus sa...

Vi har inga dörrknackare alls åt vårt håll. Kanske jag ska bli en?

Märta sa...

Vi bor nästan granne med en Jehova-kyrka! (Fast de har gett upp hoppet om min förtappade själ för länge sedan, tack och lov.)

Mångmamma sa...

Det är lite lustigt det där.
Just Jehovas Vittnen får mig att se rött, av någon okänd och outgrundlig anledning.
Jag kan inte ens försöka le snällt och lägga huvudet på sned, jag bara fräser.
Hemskt oborstat av mig!