tisdag 29 november 2011

Slut som artist.


Inte min hygienist.
Google hade bilden
Dagen då?
Varit hos min tandhygienist. Då blir jag alltid fysiskt och psykiskt helt slut efter en behandling. Spänner mig så in i glödheta att när jag till slut släpper ner axlarna i normalhöjd och slutar hyperventilera då drabbas jag av trötthetskoma. Adrenalinpåslaget har varit i topp kan jag säga. Jag gillar verkligen inte att gå dit men jag gillar henne. Idag var inte en bra dag att gå dig för allt som hon gjorde kändes extra mycket. Det blev till att lägga bedövning (jag är inte spruträdd) på några tänder innan hon kunde börja sin utgrävning med allsköns verktyg inklusive ett som låter som ett ilsket bi på speed och dessutom gör att jag sakta dör drunkningsdöden i sitt ymniga flöde av sprutande vatten. I alla fulla fall gjorde jag hoppsasteg därifrån och behöver inte komma tillbaka förrän till våren. Tjoho!! 
Till trots för min tandläkarskräck så bokar jag tid två gånger om året hos henne. Nej, jag är inte klok.


Tack så hemskt mycket för alla kommentarer i mitt förra inlägg. Det är så himla kul att se vem som är på besök. Fortsätt gärna att kommentera där om ni vill.

Pöss på er.

3 kommentarer:

stort och smått sa...

Heja heja dig!

Två! gånger om året?!

Shamrock sa...

Jag skulle vilja att min tandläkare har ett sånt munskydd

Snäckskalsdalen. sa...

Jag bara undrar över en sak, hur vet du hur ett bi låter som går på speed och lite mer undringar, vad är egentligten speed för nåt? Jag misstänker att du möjligen fick speed hos hygienisten......nu låter det som om jag faktiskt vet vad speed är...Äsch nu slutar jag med det här. Skönt att ha det gjort.
Kramar tvär äver fjorn