onsdag 30 november 2011

Onsdag.

Maken sörjer att frivisningen på TV av canal+ alla sportkanaler är slut. Själv ler jag stort i mjugg. Jag är så elak. Mohahahaha!

Jag är tom på idéer. Innehållslös och fantasilös i mitt försök att komma på bra saker att köpa till en snart 14-årig dotter. En sak har jag köpt. Hoppas att bra presentidéer kommer till mig i sömnen för det är bråttom nu. Förslag mottages tacksamt.

Pöss på er.

5 kommentarer:

Ezter sa...

Vad önskar hon sig då? En önskelista har du väl fått? Det är svårt med presenter, jag kan inte ens komma på till mina egna...

Singelmamman sa...

Hm, nä, kan inte komma på något. Jo förresten, en av Fru Venus tips. En låda med alla möjliga "skönhetsprodukter", schampo, balsam, ansiktsmasker med mera.

stort och smått sa...

Biobiljetter?
"Presentkort" på iTunes?
Böcker, smink, nagellack, presentkort på H&M eller var hon nu gillar att shoppa kläder,... Herregud var fick jag alla tips ifrån, jag som brukar suga fett på just presenttips! *förvånad* ;)

Susjos sa...

Sedär,massor av tips! jag tänkte på biobiljetter jag, för det ska mina söner få i julklappp..tror jag, lite trist,för de får de varje jul! Hihi!

Tack för fin kommentar i min blogg :)

Lisbeth sa...

Inte lätt det där med julklappar i den åldern. Kan ju bli en riktigt dyr historia. Eftersom jag inte känner damen så kan jag inte heller rekommendera något. Skulle jag gå efter mina drömmar så vete gudarna vilka hemskheter som skulle dyka upp i paketen på julafton. Även om det låter skönt att sova så ställs du inför ett nytt problem. När ska handla julklapparna?
Ha en bra dag