fredag 18 november 2011

Final.

Äntligen fredag.
Idag ska vi på 25-årskalas och jag har inte handlat present! SÅ irriterande och jag hatar att vara ute i sista stund men den här veckan har liksom inte inbjudit till att göra som man vill och att klämma in presenthandling i ett redan späckat schema gick inte. Inte ens med skohorn.
I ett försök att få något som liknar ordning i hemmet kammade jag noll. Äldsta har inte damråttor på rummet utan det är mer i storleksordningen bävrar och yngstas rum ska vi inte ens tala om. Så då gör vi inte det. I resten av hemmet råder organiserat kaos...

Ja? Vad då för skräp?
För er information kan jag berätta att yngsta nu är förkyld igen och ligger idag nerbäddad med feber, halsont, hosta och tät/rinnig näsa. Själv känner jag hur det ligger något och lurar i vassen i form av att känna sig mindre kurant. Det är lite tröttsamt för jag har precis blivit kvitt den förra förkylningen som yngsta så fin gav oss. Verkar som om hon tänker ge oss en ny present. Så gulligt av henne. Jag tänker att lite vin i kväll säkert gör susen. Eller hur?

Pöss på er.

7 kommentarer:

Petra sa...

Inte lite vin UTAN mycket vin kommer att hjälpa.
Kram

Maria sa...

Vin funkar mot allt!!

Anna sa...

DE går för runt!!
Blir bra med lite vin i kväll tror jag.
Jag har bara små möss en så länge!! :)
Kram

Åsa Hellberg sa...

Eller whiskey!

Ezter sa...

Håller med Åsa, även om jag avskyr whiskey! Men vinet måste absolut också till!
Hoppas du motar förkylningen!

Snäckskalsdalen. sa...

Uppmuntrande väder idag också!
Krama den lilla.

Singelmamman sa...

Jag tänker bota min yrsel med vin. Bästa medicinen. Skickar en slängkram till yngsta med hopp om snabbt tillfrisknande. Kram till dig med!