lördag 22 oktober 2011

Gud vill inte ge mig nya glasögon!

Åkte till optikern idag för det är lördagsöppet. Jag läste det på skylten igår.
Hurra! Idag är dagen då jag ska få se världen med nya "lösögon", tänker jag när jag kliver in hos optikern. Oh the besvikelse när jag ser att han monterat min dyra glas i bågar jag inte skulle ha och dessutom i helt fel färg. Lila var färgen. Jo, det är snyggt men det är inte jag. Jag är inte lila. Jag är svart, guld eller melerad. Rätt beige med andra ord. Nu uppstår förvirring för bågen jag skulle ha finns inte i någon av hans andra butiker så den måste beställas och har jag tur så kan jag få dom på torsdag annars får jag vänta tills efter höstlovet (v 45). Jag dog faktiskt lite där i butiken!
Som lite grädde på moset kan jag berätta att den lilla förkylningen som jag känt funnits dold i min kropp har idag brutit ut i full kraft. Det är hosta from hell, täta bihålor och feber. Oh happy day!

Pöss på er.

18 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det är mycket intressant det här du skriver om optikern för vad har hänt, jag har haft samma problem med mina nya glasögon.

Jag har visserligen fått dom men dom trillar ju av hela huvudet.

In till U-a, fröken bakom disken säger att dom sitter ju jättebra. Nä, säger jag. Jo, säger hon, det finns inget jag kan göra, och så kom jag inte längre. Hon steg inte ens fram bakom disken. Då bad jag henne göra det och då gjorde hon det för att säga: jag tycker dom sitter jättebra. Nej, sa jag igen, jag kan inte tala i telefon för dom hoppar omkring och dom skaver på örat. Nej, det kan jag inte se säger hon. Då orkade jag inte mer just då.

I förrgår var jag förbi igen. Annan dam bakom disken. Hur kan du ha dom säger hon, dom passar ju ingenstans.......jag blir så trött.
Men hon ordnade och donade och grejade så nu sitter dom bra, men det här tär, jag vill ha lite service när man måste lägga ut så många kronor som glasögon ju faktiskt kostar.

Hoppas du får dina snart så du kan komma ut ur dimman! Nej, det är ju inte lätt för det är ju dimma över oss överallt idag. Muntert värre. Nu drar vi till Dingle, har inte varit på New Waves outlet ännu!

Kurera dig, och ha det gott, slå dig ner i en fåtölj, pläd och en god bok och be personalen servera dig varmt te med honung och whisky i så blir du som ny! Och så njut av utsikten.....

Kramar

stort och smått sa...

Åh, herregud jag hade blivit tokig om jag råkat ut för expedit nr ett! Du skulle ta och ringa hennes chef! Hon är ju totalt oseviceminded. Är det ens lagligt att vara så slapp mot en kund?! Grrr!

Paula sa...

Jag hade tappat orken fullständigt om det hänt mej!
Krya på dej!

Gökboet.. sa...

I det fallet hade jag faktiskt blivit förbannad och INTE gett med mig!
Annars är jag näst intill menlös...

Åsa sa...

Vad trist!
Hoppas de fixar den tills på Torsdag!

Malla sa...

men skit också!

Singelmamman sa...

Jösses! Jag bävar för att byta glasögon av kostnadsskäl. Jag har inga som helst problem med service, en av mina vänner är min optiker. Väldigt lysande. Krya på dig!

Monica sa...

Vilken soppa!
Och vilken otur!
Men hur kan man sätta in glas i fel båge?
Inte kan det vara av stress pga av många kunder i butiken iallafall...

Krya på dig, Gafflis!
Pöss

maria sa...

Vad tråkigt att dem satte in dem i fel bågar...

Kram

Ezter sa...

Men va f-n! Hur kan de göra så fel? Optiker är ett släkte för sig. Hade ju också strul med mina nya, dels att de blev nästan 2 tusen dyrare än sagt, sen var jag inne en 5-6 ggr för justering...

~ ♥ en6barnsmamma ♥ ~ sa...

Man kan verkligen bli besviken ibland :(
Krya på dig och ha en fin kväll.

Caja: sa...

Hoppas du smittade den där doktorn med dina baciller!!

Kryapådigkram/caja

Mångmamma sa...

Nu känner jag verkligen för att skaffa nya glasögon. Not!
Krya på dig för övrigt, jag väljer att ignorera min smygande känsla av ond hals - så länge det nu går?

Znogge sa...

Men nej, vilken otur med dina glasögon. Det handlar liksom om en produkt som man är tämligen beroende av.

Hoppas det löser sig snabbt och smidigt!

Fru Gårman sa...

Men BLÄÄÄ!

Mollamaja sa...

Nääääeee, va trist :/

Shamrock sa...

Trodde han inte att du skulle märka att det var fel bågar?

Knasterfaster sa...

Det är så tråkigt när det blir fel. Hade det hänt mig hade jag tänkt att det nog var jag som uppgett fel färg i någon släng av tillfällig sinnesförvirring. Jag har en förmåga att ta på mig skulden för det mesta. Sedan hade jag gått där med mina lila glasögonbågar i flera år och mått dåligt. Bra att du stod på dig! Håller tummarna för att du får glasögonen på torsdag!