torsdag 25 augusti 2011

Nollad.

Äldsta är numera "nollad" av dom stora treorna på gymnasiet. Jag trodde man bara höll på med nollning på högskola/universitet men jag hade fel. Fast det är ganska så oskyldigt verkar det som.
Jorå.
Efter diverse lekar som var poängsatta (hela skoldagen) inkletade med såpa (för bättre effekt=göra bort sig) som hade en del mycket sexuell anspelning, irländsk julafton, kundvagnsrally, svepning av råa ägg (äldsta hatar ägg sedan hon blev magsjuk av en omelett på Kreta för ett antal år sedan...men hon åt) och fet god majonäs (hon gillar inte det heller men hon åt) mm och mycket annat tok och skoj så är hon nu invigd i naturvetarnas speciella sfär. Dom hade haft skitskoj!
Pöss på er.

8 kommentarer:

Mina dagar sa...

Ja vad säger man?!
Jag som 476 nej nu blev det fel 46 åring ska det vara tycker att det låter rått och taskigt MEN jag är dock 46 det får man inte glömma!

Jag önskar din dotter allt gott i sina fortsatta studier!!

Malla sa...

men vad bra att det var bra :D

Knasterfaster sa...

Skönt att hon tyckte att nollningen var bra. Största nollade på sin skola igår. På hans skola är det årskurs 2 som nollar nybörjarna. De fick krypa ned i sovsäckar två och två, kille+tjej och byta tröjor med varandra. Största går också natur.

Susjos sa...

Nollning redan på gymnasiet..jajagsägerdådet! Tur att det inte var värre,och att det är över nu!

Osloskånskan sa...

Sonen var med på nåt slags "dop", och fick käka kaviar med vaniljsås, samt skölja ner det med kinasoja. "Skitkul!" var hans omdömme....huvva.

Och så kan du hälsa din familj att dom får skärpa sig när dom dukar av! Speciellt om DU lagat maten! Bastabom.

Singelmamman sa...

Jag gillar inte idén med nollning. Men om de som är med inte mår dåligt så säger jag inget om det. Inte mycket i alla fall. Knappt något... hm.

Snäckskalsdalen. sa...

Är det så det går till i vår kommun.....hmmm....kul att hon hade haft roligt i alla fall!
Hälsa henne och krama henna och nu är en en bit på väg mot sitt mål!
Kramelikram

I min värld sa...

Huuu sa jag då... men det var ju tur att hon hade haft kul.
Smaken blir så olika när man blir äldre har jag upptäckt, det som är skitkul när man är yngre förvånar jag mig över.......ibland :-D
Du får göra som jag med din lata familj. jag kommenderade ut allihop i köket omedelbums sen pratade jag lite allvar med dom (läs röt högt o ljudligt) Numera är sambon iaf uppfostrad med att lagar jag mat så fixar han efterarbetet. Dock med lite skavanker i form av minnesförlust när det gäller torka spis o såna bagateller :-/