fredag 26 augusti 2011

Det är fredag.

Dimman den grå bor på bästa västkusten och då tycker jag att det är värstavädretkusten och helgens varma väder ska troligen inte hitta hit ut, inte heller solen. Kanske den kommer att skina mellan molnen och regnskurarna korta stunder men det såg lite dystert ut på väderfronten. Tja...jag klarar mig nog. Har "sparat" tvätt nu i nästan två veckor så det blir inga problem att sysselsätta sig. Nope! Helgen är räddad.
Så har jag samvetet (=skrubben under trappan) där någon (kan vara jag) tryckt in massa saker som ska till återvinning och insamling i en enda salig röra. Huller om buller liksom. Det är nu nästan omöjligt att komma in där. Maken säger att jag är expert på att samla saker där. Jag säger att det är hans saker också.

Nu!
Kör vi fredag tycker jag.
Pöss på er.

9 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Jag har också ett sånt där "samvete"!!en klädkammare som inte går att komma in i ( Missan gömmer sig där ibland) är man ekorre så...!!
Ha en fin helg
Kram

Singelmamman sa...

JA! Nu kör vi FREDAG! Kram på dig.

Fru Venus sa...

Å här ser vi ut å få sol å på söndag måste jag flytta in ti stan, på riktigt :-( Fredgaspöss! :-)

Anonym sa...

Men du bor iaf på Bästkusten, din Lyckost... ;)

Ha en bra fredag!

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tittade på vädret på nätet, på alla hemsidor jag kunde hitta, och det var grått hela tiden, varenda dag framöver och ibland kom det små blå droppar ur dom också.....temperaturen tittade jag inte på för är det varmt och regnar på en och samma gång då lägger jag av.....kramar

Maria sa...

Såna där skrubbar tycks finnas i alla hem.

Skönt att veta - och att kunna berätta för sambon att det inte är något fenomen som bara utspelas i just vårt hus!

Ha en härlig dag!

Kram

Anonym sa...

Öööh.. Jag önskar dig en go helg i alla fall trots tvätt, dåliga samvetet, dimma, regnskurar... Lite solsken blir det nog. Kram!

Madlar sa...

Plötsligt slog vädret om här på östsidan. Från dimmig fukt till +28o strålande sol. Fan, jag kanske hallucinerar eller druckit fler glas rött än lämpligt?

Madlar sa...

Alltså inte +280, det skulle verkligen vara en hallucination utan + 28...men det fattade du kanske?