onsdag 10 augusti 2011

Gafflan, the killer.

Igår kväll var det skräcktime hos Gafflans.
Jorå.
Världens (nåja) största, äckligaste spindel hade irrat sig in. Nu menar jag inte en sk långben utan en riktig källarspindel med ludna ben och tjock kropp. Den var runt fem cm i diameter. Så...ja...STOR!
Under en bråkdel av en sekund tänkte jag att jag måste hämta kameran först (bildbevis till bloggen vettni) men yngsta stod uppe i soffan och pekade på vår inkräktare och sa ord som döda, döda...
Eftersom jag inte är så himla rädd för spindlar (lögn men jag är mindre rädd än yngsta) så jagades läs spindeln ilade och Gafflan motvilligt efter spindeln ut i köket och jag efter med en telefonkalalog som mordvapen.
Det krasade.
Den dog.
Liket spolades ner i toaletten.
Fy satan så äckligt!
Pöss på er.

16 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ring mig nästa gång, jag kommer och begår mordet....men är det en huggorm får gärna du komma hit.....
Kramar

anna sa...

O fy fan. Jag hittade en spindel under bäddmadrassen i vår säng i sommarstugan när jag skulle vika ner lite lakan. Jag skrek i högan sky. Min mor blev nojig och sa bara att hon inte ville ta bort den. Min barn glodde på mig och jag gick sedan ut och skrek på min man och när han inte svarade på min far som fick komma upp till oss och mosa den/bära ut den i lite toapapper. Uuuuh.

Shamrock sa...

Hårspray är bra, då stelnar de mitt i rörelsen och du kan slå ihjäl den i lugn och ro

Gökboet sa...

Inte för att jag är förtjust i spindlar, men såå stora (o)djur kan jag inte slå ihjäl heller... Här hade det blivit jakt med frottehanduk och sen UT med den!

Malla sa...

Urk, ja, de är bara fööör äckliga! :-)

4U2! sa...

Det är just det att de är så snabba som man blir "uppjagad" av :)

Fru Venus sa...

Det är vid sådana tillfällen jag gillar mina kissor bäst, "Totsie, kom och ta" liksom :-) KRAM

Knasterfaster sa...

Stackars "lilla" spindeln. Så nu är det ditt fel att det är regnväder! Här hemma ropas det på mig när spindlar ska räddas ut till friheten. Jag brukar ta dem i hushållspapper och vifta ut dem utomhus.

Anonym sa...

Usch, ryser.. spindlar gillar jag inte!

Malla sa...

usch och fy!!

Anonym sa...

Härligt med det där krasande ljudet :-)

Småländskan sa...

Min tuffa bästa-väninna har spindelfobi! Hon bor i ett hus, en lägenhet där det är gatlyktor precis utanför hennes vardagsrum. Gissa om spindlarna hittar in där i de öppna fönsterspringorna? Jodå... sen ringen hon mig säger att "nu har jag dammsugit upp tusentals spindlar, men jag vågar inte tömma dammsugarpåsen". Jag tar akutbilen och sticker iväg! Samma sak där i hennes gamla torp med jordkällare. Den där källaren som ska rymma massor av hennes/våra självplockade svampar och annat.. den blir liksom inte besökt innan jag rensat rent från alla spindlar/nät till själva källaren.
Jaja, man har att göra liksom, samtidigt som det är helt underbart, eftersom denna väninna är TUFF, stenhård, kan allt.. men har spindelfobi! Men, hon är ju tvungen att erkänna att NU... nu behöver jag hjälp! *L*

Monica sa...

Hårspray!
Säger bara hårspray.
One killer to another... ;D
Pöss

Susanne sa...

Va modigt!!!!

Singelmamman sa...

Tack, tusen, tusen tack för att du INTE tog kort! Då hade jag dött en smula. *ryser*

stort och smått sa...

Jag säger som Singelmamman!!! Tack!