lördag 30 juli 2011

Varmt och gott.

Men Guuuud va skönt att vara hemma!
Hur det var i Sälen?
Jag ska inte trötta ut er med detaljer men vi kan säga att det har innehållit en del jävla massa regn och bilåkande, promenerande och ätande! Vad annat kan man göra när det regnar. Jo, det har regnat, även när solen sken så regnade det, faktiskt...flera gånger! Sa jag förresten att det regnat i Sälen? Inte? DET REGNADE I SÄLEN! Nu vet ni.
Ont i benen (läs träningsvärk) får man när man går nerför slalombackar. Det är drygt när man inte har skidor på fötterna och man kan ju inte bara gå rakt ner utan får gå mer som i sicksack...det tar ju dubbelt så lång tid. Uppför backen gick lätt som en plätt...stollift vett ni!
Det blir inga bilder idag. Kanske inte ens någon annan dag heller, vi får se. Jag är liksom helt kokt i hövvet efter 6 timmar i bilen och packa upp och aklimatisera sig till tropikvärmen som fanns här hemma (ja, ja den fanns liiiiiite i Sälen också men bara i några dagar).
Nu måste jag tyvärr åka och handla mat för det är tabberas (= helt tomt, slut, rensat) i alla skåp så får vi se sen om jag orkar titta in till er.
Pöss på er.

10 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag svettas och är nästan (men bara nästan) trött på värmen. Måtte det bli minst lika varmt i morgon också, så att jag nästan hinner tröttna på värmen! Sen börjar jag jobba på måndag *en harang jättefula ord*

Knasterfaster sa...

Välkommen hem! Du skulle ha tagit med dig mountainbiken med dig upp i liften. Såg du några myskoxar?

4U2! sa...

Hoppas du slipper regn nu ett tag!

Åsa Hellberg sa...

Men visst var det fint?:)

Singelmamman sa...

Välkommen hem! Tur att jag blev så snabbt bönhörd. Kram!

Fru Venus sa...

Välkommen hem, saknat dig! Kvällskram :o)

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen det har inte varit så värst fint här hemma heller, det är bara på det sista som det hyfsat till sig. Gott att du är hemma igen!
Nattkram

Mollamaja sa...

Jag hade nog gärna bytt till Sälen i så fall. T.o.m. en sol-och-värme älskare som jag har kommit till gränsen för nog..

Malla sa...

men usch för regnet. här är det kvavt och jäkligt men ändå skönt,lite klibbigt bara :)
kram på dig!

Paula sa...

Hoppas vädret blir bättre nu så du får njuta av sol.