söndag 10 juli 2011

Fest blir bäst när man inte har några förväntningar utan bara tar det som det kommer.

Gårdagskvällen på Kanaldagen var väldigt trevlig, rolig, kul och blöt.
Inte blöt som i att för mycket alkohol intogs *host, harkel och lite hmmm* utan som i regn. Maken och jag kryssade mellan restaurangtält och sjöbodar med världens minsta paraply. I övrigt träffar man både gamla vänner och gör nya bekantskaper vilket alltid är trevligt. Mest roligt är det att se/träffa människor som man mest ser nyktra och städade via jobbet (kunder alltså) och helt plötsligt släpps alla hämningar och fördämningar från deras sida i tron att man själv är lika mycket "på kanten" som dom...å det var jag ju inte...tror jag.
För er som är lite nyfikna finns det bilder från gårdagen att titta på här. Jag är inte med på en enda bild men Svenne Rubins är och ja, det blev ett väldigt gung under deras framträdande.
Nu blir det kaffe igen och lyssna på maken som sitter bänkad framför teven och kollar Sveriges framfart i damernas VM-fotboll. Heja Sverige!
PS. Jag är jätteglad att det inte var VI (maken och jag) som var värdpar i vår sjöbod i går, för jösses som det såg ut när vi var där en liten sväng i går kväll och herregud vad mycket folk det var vi inte kände. Känns skönt att slippa städa. Mohahahahaha. DS.
Pöss på er.

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Hoppas nästa veckas fest blir lika trevlig - fast den är planerad ;-)

Singelmamman sa...

Säger som Fru Venus. Men jag vet att den blir det!

Stina sa...

Lät väldigt trevligt ;o) fast städa är aldrig kul efter fester,

Snäckskalsdalen. sa...

Kraven ställs höga, men roligt att det var kul i går....och det var ett ganska kul väder även här!
Kramar