söndag 10 juli 2011

Är jag förvånad?

Både ja och nej.

JA! Mest förvånad är jag över yngst egna initiativ att DAMMSUGA sitt rum...helt frivilligt utan att jag sagt något. Bara sådär så startades dammsugaren. OMG!!!!

Nej, inte ett dugg faktiskt. Att det blev hämtpizza till middag. Passade utmärkt i Gafflans mage så här när jag är lite dagen efter söndagsseg.

Bloggerstrul. Förvånar mig inte. Ibland kan jag kommentera, ibland inte. Ibland kan jag komma in på min egen blogg, ibland inte. Skriva inlägg? Som blogger behagar liksom.

Längtar jag till jobbet i morgon! Nej. Det förvånar mig inte alls. Sista veckan innan semester brukar bli galen, och jag menar GALEN så till vida att jag själv har en massa avslut att ta tag i, betalningar att lägga in, fakturor att skiva, semesterlöner att göra klart, papper att sortera, post att hämta, beställningar att göra, paket att skicka etc, etc i all evighet ända tills på fredag...

...men sen kommer det roligheter. Bloggträff som heter duga hos Snäckan med Monica, Fru Venus, Singelmamman och Sus som jag ska få träffa IRL för första gången, spännande värre. Dom andra damerna är väldigt trevliga (det vet jag redan) och den allra finaste sorts kvinnor som finns. Tänk vad jag är lyckligt lottad som får umgås med dessa damer!
Pöss på er.

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ska jag ta med mig en pinne och tomat? ;-)) Kvällspöss

Mollan sa...

Jag har också bloggerstrul... SUCK!

Åsa Hellberg sa...

Den träffen skulle jag ha velat vara med på!

Ezter sa...

Vad roligt med bloggträff :)