tisdag 10 maj 2011

Jag har kör AC och ute är det 25 grader i skuggan.

På jobbet har jag idag premiärkört ac:n. Svalka is da shit om jag säger så. Svullogafflan, kombo mens och värme alltså (jiiihaa typ), och hennes elefantben gillar svalka på jobbet. Så mycket att jag känner hur det drar i nacken. Jo, jag brukar kyla till mig en liten nackspärr såhär i början av svalkningssäsongen. Nä, fläkten står riktad neråt i rummet och inte i min nacke, blir stel nacke i alla fall...man kan ju inte få allt men kan jag få svalka så är jag nöjd. Annars gillar jag värmen men inte på jobbet då! Blir så slö och hjärnan packar ihop och går hem redan vid lunchtid. Inte att rekommendera när jag ska göra sifferarbete och förväntas tänka emellanåt, det kan bli så att jag måste räkna samma tal fem, sex gånger innan det blir rätt som det var från första början innan jag "bara" skulle kontrollräkna.
Nä-ä hörrni...en tur till Konsum för matinköp hörs inte det skojsigt. Undrar om jag vara wild and crazy och köra utan inköpslista?
Pöss på er

6 kommentarer:

Ulrika sa...

En sån skulle vi behöva på stugan, jag gruvar mig redan nu för sommaren. Det blir så himla varmt inomhus och det går inte att få ner temperaturen ens med alla fönster öppna.
Då skulle man ha en ac. Lyllos dig.

Fet, svettig och sexig hör man ju sällan nämnas ihop.
Ac är da shit som du säger.
Undrar vad en kostar? Vi får ju ström ute på stugan i sommar. Kanske skulle unna mig en?

Smulan sa...

Det är ingen hit att handla utan lista. Man kommer hem med en massa grejor som man inte behöver. Och får handla en gång till... ;)

Åsa Hellberg sa...

Hur gick det utan listan?:)

Renée sa...

Tur att det inte är jag som har ditt jobb... Har svårt med barnets matte och hon är 11...

Caja: sa...

pöss tebax ;-D/caja

Petra sa...

Inköpslista är ingen bra ide, den glömmer du säkert hemma :-))