tisdag 22 mars 2011

Ett tappert försök.

Ett litet energiryck fick jag när jag kom hem från jobbet. Jaaaa inte så att jag på något sätt förtog mig men viss skit ser man bättre i dagsljus än på kvällen och utan glasögon. Kladdet på skåpluckorna fick jag faktiskt ta att göra något åt och när jag ändå var i farten for jag runt med en dammtrasa och torkade lite här och lite där. Mest där det såg värst ut. Tvättmaskinen startades och ETT köksfönster fick sig en tvätt...på insidan...sen kom Inga och hälsade på och ville att jag skulle sitta ner och dricka kaffe. Inga är min latmask "hemhjälp" kan man säga, Inga Problem är hennes fulla namn. Hon har gått nu för annars får jag aldrig lagat till någon mat. Alltså jag har inte börjat än för jag sitter ju här men snart så.
Annars är här lugnt och stilla.
Maken har gått till sitt "jobb" som han brukar säga. Han spikar på nybyggets övervåning med andra ord. Mycket kvar att göra där ska ni vet men någon gång blir det säkert klart.
Yngsta är på gården och äldsta är på rummet.
Pöss på er.

7 kommentarer:

Ezter sa...

Är det samma Inga som dyker upp här, allt som oftast tro?

Fru Venus sa...

Ingalunda, ja det är hon som dyker upp här när jag funderar på att träna ;-) Visst var det skönt att få åtminstone lite gjort? kvällskram vännen

Åsa Hellberg sa...

Jag gillar Inga som tusan:)

Osloskånskan sa...

Inga är kompis.

Anna sa...

Inga verkar bra :)

Maria sa...

Inga finns visst lite överallt. Skönt. För vad vore världen utan?

stort och smått sa...

Jag tror banne mig att jag ska bjuda hem Inga till mig i morgon. Tror jag bestämt det. =)