måndag 7 februari 2011

Svordomar och annat gnäll.

Som rubriken anger så har jag varit arg och övervägde att strypa yngsta på Konsum. Nu är jag en kvinna som behärskar mig och använde mig enbart av högljudd röst med mycket arg ton och skäms inte ett dugg för det. Säkert var jag appinsam för yngsta tittade på mig som om jag var pestsmittade utan att säga E.T.T  E.N.D.A  O.R.D! Enormt provocerande för en mamma med lågt blodsocker som skulle veckohandla handla mat i alla fall för några dagar. Här ville hon följa med och vara behjälplig med att komma på middagsmat. Bra tyckte jag men yngstas matsedel är extremt kort och begränsad och fick hon välja så skulle vi äta pizza, gorbys svinäckliga piroger eller pommes frites varenda jävla dag...
Det går ju inte! Någon galen gång är det ok men inte varje dag. Jag föreslog mat och hon sa nej eller Det gillar inte jag eller Det är äckligt och Det har vi haft så ofta.
Satan så in i helvete vad arg jag blev! Sådant gnäll tål jag inte för det är JAG som lagar mat och då får man fan äta och hålla käft!! Så i ren ilska slet jag till mig frysta jävla färdiglagade köttbullar och ett paket spagetti, betalade och åkte hem med maten och den otacksamma ungen. Det var vad det blev till middag idag. I morgon vet jag inte vad det blir för jag sa upp mig!
Pöss på er.

16 kommentarer:

Gökboet sa...

Bra rutet Gafflan! Kort och bra uppsägningstid hörrödu.... Jävla ungar, visst kan dom reta gallfeber på en!

Lugn och go kram till dig!

Renée sa...

Fasen, jag har aldrig sagt upp mig innan, det måste jag banne mig testa!

Singelmamman sa...

Den dag jag sa upp mig är fortfarande en av mina bästa stunder. Och sen den dagen är det 100 gånger mindre tjafs. Så bra jobbat. Kram!

Ezter sa...

Men om yngsta får laga mat i morgon vet du förstås redan vad du får...

Fru Venus sa...

När jag har den situationen hemma (vi har den bara hemma, tack och lov) så brukar jag också påpeka att så länge jag även BETALAR så är det bara att hålla käften och äta!! Bra Gafflan, jag är stolt över dig! Pössipannan!

nillas liv på pinnen sa...

Haha, stackars yngsta! Hälsa henne från mig. ;)

Jag kan meddela att det än så länge funkar att jag inte laga mat må-to. Jag tror t o m att de tyckte det var lite kul att fixa mat själva. Det kommer nog snart gå över men jag kommer stå fast som Gibraltarklippan även om det blir stormigt. Jag kommer INTE fixa maten på veckorna, tralala.

4U2! sa...

Ha,ha,ha ja, nu får de hitta på nåt!

Petra sa...

Be att hon fixar käket imorgon.

Nica sa...

Good for you! Bra gjort.
JObbigt som fan, jag vet.
Usch - jag hatar såna där kommentarer:
- Åh, ääh, är det köttfärssås i dag med?
- Meh, varför äter vi så sent, och usch det ser inte gott ut...

Gaaah!
Bra, Gaffling! Bra!
(sen lär du kanske återgå till jobbet i morgon, men det är en helt annan historia :)

Kram

Heléne sa...

Man kan verkligen känna igen sig, i detta hus har yngsta i stort sett slutat äta allt som serveras nu för tiden... blir såå trött och tappar ofta humöret över det, helt plötsligt är det inget som passar...Kraamen

Cina sa...

Ojojoj. Vad sånt där är jobbigt! Bra att du sa upp dig tycker jag!
Kram!

Knasterfaster sa...

Här är det mest Sambon som gnäller precis som din yngsta. Jag brukar för det mesta strunta i vad han säger men idag fick han ta över matlagningen. Det blev hamburgare med bröd. Jag törs inte säga upp mig för jag är rädd för att det skulle bli så trist mat då...

Anonym sa...

Oj då, jobbigt för ungdomarna. Vad hungriga dom ska bli ;)
Jag växte upp med att det som står på bordet är vad man äter, man smakar på allt, det är okej att tycka att något är mindre gott men att säga att något var äckligt, jäklar, då åkte man från bordet illa kvickt och så blev man utan mat till nästa dag.

Tant Animalia sa...

Ojoj....här åskar det minsann inne hos Gafflan i dag!
*smiter nog ut bakvägen..Haha*

Anna sa...

Hoppas middagen blev bra för den yngsta också, hon bara ska köra med dig men hon äter nog vad de bjuds på!
Låt henne laga maten i kväll!
Kram

Ulrika sa...

Stackare. Du har det inte lätt. Bra att du sa upp dig och håll nu på det även om jag ser i ett inlägg längre fram att det inte gick så bra med avskedsansökan.