fredag 11 februari 2011

Allmänt dravel.

Nu har jag suttit jättelänge och glott på markören som blinkat innan jag kom till skott med ett inlägg. Det är faktiskt så att inget intressant händer men snart ska vi jag laga mat och det kan ju bli intressant i sig.
Jagat sportbehå till yngsta i storlek S på centralorten men det fanns inte men en himla massa i XL och ja...då kan hon lika gärna vara utan. Hon fick tjötat till sig en ny mascara i alla fall. Ja, jag har en softspot. Den heter "fredagströtthet" och "jagvillhemnuuuuu", kan ha varit "jagärsåhungrigsåjagdöööööör" också. Då funkar minimalt tjat bara jag kommer ur butiken och hem.
Sen hade hag tänkt berätta att jag gått ner i vikt men det struntar jag i för efter semlafika hos Anna, budapestbakelse på jobbet och en hel del massa annat fusk så har jag nu gått jämt ut och jag är tillbaka på samma efterhängsna vikt. Jag skiter i det för nu är det helg och på måndag tar jag nya friska tag...
Hej å hå.
Pöss på er

11 kommentarer:

Monica sa...

Alltså...
Du kan lätt få en slät kopp kaffe hos mig bara du hör av dig när du är på centralorten ;))
Du går inte upp i vikt av det...
Kramen

Anna sa...

Ha ha ta nya tag på måndag, tur jag jobbar för då blir de mindre äta :)

Essi sa...

Önskar dig en riktigt underbar och avslappnande helg...ibland ska man fåt gotta sig lite ;)

Tankar vid midnatt sa...

Ha en skön fredagkväll!

Singelmamman sa...

Budabestbakelse... Mmmm så himla gott. Tror jag ska berätta hur gott jag tycker det är, i ett inlägg. Kram och ha en fin fredagskväll.

Shamrock sa...

Jag står oxå och stampar när det gäller vikten. Och det beror oxå på att jag unnar mig saker. "Because I'm worth it" och det är du oxå :)

Åsa Hellberg sa...

Det bästa är att man alltid kan ta nya tag.

Osloskånskan sa...

Semla...minns med förtjusning vår semleträff!
Varm kram vännen!

Nica sa...

Hihi, nå, koll ändå, vet du.
Man vet aldrig.'
Och ja - upp på hästen igen. Gärna innan måndag :)
Pyss

Gafflan sa...

Monica:
Jag hade gärna tagit en sväng förbi dig i eftermiddags men jag hade "drakarna" med mig och jag vill helst hälsa på dig ensam :D

Malla sa...

Ja samma här, nu är det helg. Låt oss njuta!