onsdag 1 december 2010

Köpa o köpa...

Jag har varit på centralorten (Kungshamn) och jagat födelsedagspresenter hela eftermiddagen och nu har jag ingen känsel i tårna eller låren. Först går man länge och väl i butiker och blir svett o varm, sedan ut i -11 grader...nu blir det till att tina upp tårna framför kaminen.
Vrååååååålhungrig är jag också och äldsta (som var med mig) var på toppenhumör...not! PMS eller mens, jag vet inte men mycket till hjälp eller sällskap var hon inte. Tonåringar, säger jag bara...ganska lika klimateriekärringar (som mig)...faktiskt...när jag tänker efter...eller jag tror inte jag ska tänka på det.
Så har jag kollat på kristallkronor i olika modeller och den jag tyckte var finast (inte största) kostade mest, sådär en 10.000 pix. Ops, tänkte jag och kollade en annan som bara kostade 2.500 kr men det var nog inte äkta kristaller i den...så...ja, dom är fina i alla fall.
Nu MÅSTE jag ÄTA!!
Pöss på er.

9 kommentarer:

Nica sa...

Aha - du bor nära mina hemtrakter :)
Och ja, det kräver sin man (kvinna) att klara rundor med ett mindre engagerat shoppingsällskap :)
Know the feeling!

kram på re!

Fru Venus sa...

Du ska kolla Krebbs (tror jag) kristallkronor. Jag har en äkta därifrån, mellan stor och snygg, gav 400 €

Knasterfaster sa...

Jag tror jag har arbetat tillsammans med en tjej som var från Kungshamn. Anna Önell(?) Det var när jag bodde och arbetade i Nyköping. Hon besökte bergsgorillorna i Ruanda och det är jag fortfarande avundsjuk på. Jag skulle mycket hellre besöka en bergsgorilla än köpa en kristallkrona för 10 000 kronor. Mina killar har varken PMS eller mens och det är jag väldigt glad för. ;)

Rut-Knut-Tjut sa...

Kommer bli tufft den dag jag och dottern har PMS samtidigt tror jag.

Singelmamman sa...

Var ska kristallkronan hänga? Och hur stor ska den vara?

Gafflan sa...

Singelmamman:
Storlek eller utseende har jag inte riktig bestämt men jag har bestämt att det ska hänga en i nybyggets övervåning. Där är det för övrigt inte ens påbörjat något som helst snickrande. Lär dröja ett tag innan vi tar tag i den delen, så under tiden ögonshoppar jag :D

Malla sa...

Åh, kristallampor är SÅ fina!

Elin Damberg sa...

Åh herre gud. Så glittrar de vackert också, vilket man sannerligen kan begära för det priset.

Fru Gårman sa...

Haha, tonåringar och klimakteriekärringar, ja det var en bra jämförelse! Kristallkronor är flott. Jag skulle vilja ha en i vår blodiga toa. Kanske nån dag har jag det. Man vet aldrig.