söndag 10 oktober 2010

Kul datum idag...

101010...
...men i går var det inte så himlastormande roligt. Nä, det var det inte...
Min förbaskade huvudvärk blev till ett stort irritationsmoment och jag blev sittande på soffan hela dagen efter mitt lilla återvinningsuppdrag. Idag känns det ok.
Maken fixade äggröra i morse och ja...om det finns mer köksredskap att dra fram så gör han det. Vi snackar glas, kastruller, stekpannor, träslevar och gafflar. Tallrikar och bordstabletter, smörgåsmargarin och pålägg. Kaffe och vatten. Totalt oorganiserad och fixar med ALLT på en och samma gång och han har tyvärr ingen simultankapacitet. Och som det sölas!!! Maj Gad! Att städa upp efter honom tar längre tid än att laga äggröra. Det är äggskal och äggvita lite här och var, matfett överallt, kryddor som träffat golv (?) mer än själva anrättningen. Sist men inte minst har vi alla smulor efter att rostat bröd. Tror ta mig fasen att han vänder upp och ner på brödrosten innan han fått fram den till bordet! Kanske jag överdriver lite men det är bara liiiiite och förresten så ska jag vara nöjd att han fixar lite käk...eller hur!?
Pöss på er.

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

Hej vännen! Det är mer än bara datumet som är kul idag! :-) Det där med mannen i köket låter så bekant. När mannen här hemma har "städat undan" i köket så kommer jag efter med mopp och hink för att sanera vattenskadorna efter hans disktrasetorkande.... Skönt att huvudvärken lättat, KRAM!
PS. Vi saknade dig DS

Anonym sa...

Ja, du ska vara nöjd!
Det är ju tanken som räknas, inte disken efteråt! Var rädd
om dig... och mannen!
/Småländskan

stort och smått sa...

Nja. Jag gör det nog hellre själv än att bli tvungen att sanera efteråt. Som tur är är min man mer ordningsam än vad jag är, så det är lugnt!

Renée sa...

Den dagen någon gör frukost till mig ska jag skratta mig lycklig! Bara njut av det men han kunde ju kanske göra rent efter sig, eller?

Fyra nyanser av rosa sa...

Gud ja! Om käk är riktigt käk och inte typ en majskolv.

Åsa Hellberg sa...

Om någon annan fixar mat till mig så städar jag mer än gärna, det är så tråkigt jag tycker att det är med matlagning...

Malla sa...

oh maj gad - jag skulle ALDRIG plocka bort efter att leon varit i köket, han är precis som din make, tar fram jävlat allt som finns och man får stress av att sitta och äta bland kaoset. Han får städa själv.Därför gör hn sällan mat. Lika bra det.

Monica sa...

Det är samma här!
Det räcker sällan att städa efter Herr C...
Nej nu snackar vi sanering i högsta grad!

Söndagspössen

Ulrika Fabulousforty sa...

Hahaha!! Jomen, det ÄR rörigt att laga äggröra - det hörs ju på namnet! ;D Hoppas det smakade, trots allt..;D

Ancan sa...

Funderade just över datumet när jag gick ute i skogen idag.
Tyvärr hade jag ingen man som lagde käk åt mig, men dock en man som gärna ÅT käk med mig ;)
Var faktiskt lat idag, söndagsmiddagen fick bestå av rester från gårdagen. Ingen söndagsstek idag inte - prioriterade verkligen UTEVISTELSE idag.
Hösten är underbar just nu!

Singelmamman sa...

Skickar en kram och imorgon är en ny dag.