onsdag 13 oktober 2010

Error.

Jag är hopplös! På riktigt alltså.
Gafflan irrade in på Konsum idag igen (jaaaaa, jag är där typ arton miljoner gånger per vecka) för jag skulle ha ett bröd och mina sjuklingar hemma efterfrågade något gott att tugga på. Jo, å så var det EN sak till jag skulle ha. EN viktig sak, en SKITviktig sak!
Har ni listat ut det?
Svar: TOAPAPPER.
Handlade jag det? Näääääääääää, för jag kan inte komma ihåg typ tre saker för jag har antagligen så fullknökat med massa annat skräp uppe i mitt huvud så det får inte plats. Jag börjar tröttna på mitt vimsiga tillstånd. När jag går in på affären försvinner det jag ska handla spårlös och jag kan komma på mig själv med att stå och stirra (idag t ex) på hundmat och klia mig i huvudet och undra varför jag står där?! Normalt?
Nu löste (hahahaha (skit)rolig humor jag har) det sig i alla fall, jag tar till Mallas toapapper.
Viken tur att jag fick det idag!
Pöss på er.

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Du borde ha en sån där liten bandspelare i fickan hela tiden, en sån som jag har. Varje gång du kommer på en sak som borde inhandlas så pratar du in det, på Konsum sen lyssnar du bara :-) Varför pratade jag då inte in idag var jag ställde bilen? :-(

stort och smått sa...

Är det någon tröst att du inte är ensam...? Näe, knappast va, men lite skönt att veta att det finns fler vimsiga personer...

Shy B sa...

Akkurat slik er eg også! Hugsar ikkje ein skit! Alt må ned på hugselappen.

Singelmamman sa...

Själv skriver jag upp allt på en lapp, sen "vet" jag exakt vad som står på lappen och struntar i att läsa den. Och kommer hem utan en del av det som står på lappen och köper istället annat som inte står på lappen.
Hälsning: Både virrig och envis/korkad.

Carina Bengtsson sa...

Jag skrattar lika gott varje gång som jag läser din inlägg. Det är vardagligt i all sin enkelhet och bara precis så som vi människor (läs kvinnor) är i största allmänhet. Sluta aldrig blogga, jag älskar att läsa dina inlägg!!
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Det där är HELT normalt.

Cattas liv o tankar sa...

Så mänskligt att glömma..

likadan själv..

Ulrika sa...

Snacka om att jag känner igen mig. Jag kan fara för att köpa en superviktig sak, komma hem med sju..mindre viktiga och helt utan det jag for för.

Lite glömska är väl bara gulligt?
Visst, visst??

J:son sa...

Och numera när man bara kollar telefonnummer på Eniro, så saknas ju katalogen stundtals....

Men snacka om tur!
Att just nu ha vunnit en dassrulle!?

Jag menar....HUR vanligt är det på en skala???
*ler stort*

Kramis!
J:son

Petra sa...

Först, grattis till Award. Andra, Virrepanna! En söt sådan.
Kram